dimecres, 19 d’abril del 2017

L'Europa ja només pensa en el derbi

L'entrenament de l'Europa al Nou Sardenya, aquesta tarda
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Després de la pausa de la Setmana Santa, l'Europa ja prepara, des d'ahir dimarts, el derbi del pròxim dissabte al camp del Sant Andreu. Aquesta tarda s'ha fet una nova sessió d'entrenament, que es repetirà novament dijous i divendres. Encara sense els lesionats, i pendents de l'evolució del pitxitxi Xavi Civil, els escapulats estan plenament conscienciats de la importància del partit de dissabte, ja que un triomf deixaria més a prop la permanència. Després d'una temporada complicadíssima i plena d'obstacles, guanyar al Narcís Sala suposaria també agafar aire per als tres últims partis de lliga, i una merescuda alegria per a l'afició escapulada. Tot plegat és ben present al vestidor de l'Europa, tal i com ens expliquen tres dels protagonistes del partit: el tècnic Joan Esteva i el lateral Rubén Canelada (que tornen per primer cop al Narcís Sala com a visitants), i també el capità Àlex Cano.


JOAN ESTEVA: "GUANYAR SUPOSARIA APROPAR-NOS MOLT A L'OBJECTIU"

Joan Esteva torna al que va ser el seu estadi l'any passat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

FONT: 'Vamos, escapulados!'


ÀLEX CANO: "ELLS TAMBÉ ESTAN OBLIGATS A GUANYAR"

CapiCano no ha perdut cap derbi contra el Sant Andreu
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

FONT: 'Vamos, escapulados!'


RUBÉN CANELADA: "ÉS UN TOT O RES; LA CLASSIFICACIÓ NO COMPTA"

Rubén Canelada s'estrena en un derbi de lliga
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')


FONT: 'Vamos, escapulados!'


ENTRADES A OFICINES FINS DIVENDRES AL VESPRE

L'afició escapulada, l'any passat al Narcís Sala
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa posa a disposició dels seus socis i aficionats entrades per al derbi d'aquest dissabte a les 20h al Narcís Sala. Les entrades es poden comprar a les oficines del Nou Sardenya (c/ Secretari Coloma 140), en horari de 11h a 14h o de 17h a 20h, i fins divendres (en aquest cas, les oficines tancaran a les 19:30h). El preu de les entrades és de 5 euros. Per evitar aglomeracions a les taquilles de l'estadi andreuenc el mateix dia de partit, els Mossos d'Esquadra recomanen comprar l'entrada per anticipat.

FONT: Penya Eskapulats

Per bé que, segons ens deien aquesta tarda, molts socis de l'Europa no aniran al partit pels insults i provocacions constants rebuts l'any passat per part del sector més radical de l'afició del Sant Andreu, penyes com Eskapulats fan una convocatòria a l'afició gracienca per gaudir d'una jornada festiva i de suport a l'equip: la jornada començarà a les 13h a Plaça del Raspall, on es farà un dinar al Resolís (interessats, podeu fer reserva abans de divendres al vespre mitjançant el twitter o el Facebook d'Eskapulats, o també al email eskapulats@gmail.com. El preu és de 10 euros). La segona convocatòria és a les 18h, també a Plaça Raspall, per fer una marxa conjunta de l'afició escapulada cap al Narcís Sala. 

Ara fa uns dies, la nova directiva de l'Europa es va reunir amb la junta del Sant Andreu per intentar normalitzar les relacions, malmeses després dels fets dels últims derbis, i hi va trobar bona predisposició. En aquest sentit, des d'aquí encoratgem als aficionats de l'Europa a desplaçar-se per donar suport al conjunt gracienc en un partit molt important per a la lluita per la permanència i, com és habitual, animar l'equip en positiu, sense caure en provocacions. El derbi ha de ser una gran festa del futbol català i, més enllà dels colors i preferències d'uns i altres, una gran lliçó de civisme. Donem exemple tots plegats!