divendres, 28 d’abril del 2017

Prèvia Europa - Granollers; la salvació passa per casa

L'Europa rep el Granollers diumenge a les 12h al Nou Sardenya, en l'avantpenúltima jornada de lliga, i encara amb molta feina per fer. Els escapulats arriben al partit en la tretzena plaça amb 42 punts. Això vol dir que estan 8 per sobre del descens directe quan en queden 9 en joc, però només amb 3 de marge respecte a les places de descens no compensat. A dia d'avui, a Segona B baixarien dos equips catalans de manera directa i un altre faria play-out per la permanència. Tal i com està la classificació, tot fa indicar que en el pitjor dels casos baixarien 3 catalans de manera directa, de manera que caldria quedar mínim en la catorzena plaça per assegurar la permanència a Tercera ja a mitjans de maig, quan acabi la lliga regular. Aquest mateix diumenge l'objectiu podria quedar molt a prop si guanyes al Granollers i els 3 immediats perseguidors perden, ja que quedarien 6 punts per darrere amb 6 en joc: la Montañesa visita la Pobla (tens els goalaverage particular igualat amb els de Nou Barris, i el general t'afavoreix per ara); el Castelldefels juga a Cerdanyola (goal-average guanyat amb els mariners); i el Santfe rep el Palamós (goal-average perdut amb els de Sant Feliu). 

Classificació de Segona B, amb els catalans que poden provocar descensos no compensats
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Sigui com sigui, la salvació passa pel Nou Sardenya: guanyant els 6 punts que li queden a casa, l'Europa tindria pràcticament garantida la permanència a Tercera. Toca, per tant, capgirar els pèssims registres al Nou Sardenya, ja que l'equip de la Vila de Gràcia és el segon pitjor local de tota la lliga, amb només 21 punts de 51 possibles. Cal millorar també les prestacions ofensives, i és que els escapulats només han marcat 11 gols en 17 partits a casa (i això tenint en compte que al Figueres li van fer 3 d'aquests 11). De fet, ara mateix l'equip acumula 203 minuts sense marcar a l'estadi del carrer Camèlies, des de la diana de Reverter davant el Figueres que tancava aquell 3-0, el passat 19 de març. 

Els tècnics Joan Esteva i Matias Borst han renovat per un any aquesta setmana
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

De cara a aquest partit, Joan Esteva (que aquesta setmana ha renovat com a entrenador escapulat una temporada més) continua amb un munt de baixes: no podrà comptar amb els lesionats Joel CochRojasIgnasi VaronaÈric Reverter ni Xavi Civil.


EL RIVAL

El Granollers, ara fa unes setmanes
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El Granollers arriba al Nou Sardenya després de sumar un triomf davant el Santfe (1-0) que el deixa pràcticament salvat: els d'Albert Càmara són desens amb 46 punts. De no ser per la situació de Segona B estarien matemàticament salvats, però davant del fantasma dels descensos no compensats, encara no ho tenen lligat al 100%. Amb tot, podrien assegurar-se matemàticament la permanència fins i tot perdent al Nou Sardenya, si punxen Monta, Castelldefels i Santfe. Els vallesans arriben en bona línia a la Vila de Gràcia, ja que han sumat 8 punts dels últims 12, i ja fa 5 jornades que no perden: l'última derrota va ser el 26 de març contra l'Olot (0-1).

De cara a aquest partit, el Granollers té la baixa de Ricky i el dubte d'Àlex Gil.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen al Granollers
(FONT: Futbolcatalunya.com)

Javi Sánchez torna al Nou Sardenya; amb el Cerdanyola va treure el fusell per partida doble
(FOTO: Félix Sancho / Tercera.cat)

Si voleu saber una mica més de com juga el Granollers, podeu mirar aquest partit davant el Peralada d'ara fa unes setmanes:

FONT: 'Futbol En Joc' (La Xarxa)


PRECEDENTS:

Faltaria afegir el triomf 0-1 del partit de la primera volta
(FONT: Futbolme.com)

En el partit de la primera volta, victòria 0-1:

FONT: BTV Esports


ESTADI:
NOU SARDENYA  
C/ Camèlies 42 - Vila de Gràcia
Diumenge 30 abril, 12h.

  10 euros General.
5 euros Pensionistes.
  Gratis Socis CE Europa, jugadors base, familiars, i menors 14 anys.

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

FONT: Google Maps

Temps previst per a dissabte a la Vila de Gràcia
(FONT: meteosat.com)

De bon matí, es jugarà un partit de germanor entre penyes de l'Europa i colles de St. Medir. D'altra banda, durant els matins de dissabte i diumenge es posarà a la venda un 'outlet' de roba de l'Europa antiga (per estrenar) a preus assequibles, a sota de la tribuna del Nou Sardenya. 

El tradicional mercat de roba de l'Europa serà dissabte i diumenge al Nou Sardenya
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)


Partits jornada 36:

FONT: FCF.cat


EL FEMENÍ DIU ADÉU A LA LLIGA A TERRES MALLORQUINES

L'Europa va golejar el Porto Cristo en el partit de la primera volta
(FOTO: Joseo Maria Vintró / CEEuropa.cat)

El femení A de l'Europa juga aquest diumenge l'últim partit de lliga, i ho farà al camp del Porto Cristo mallorquí. Serà diumenge a les 12h, en un partit ja sense al·licients classificatoris, ja que les escapulades acabaran quartes passi el que passi en aquesta jornada. Les futbolistes que entrena Álvaro Del Blanco igualen així la millor classificació històrica de l'Europa, obtinguda ja prèviament la temporada 2013-2014. La setmana passada, les gracienques van guanyar 1-0 el Pallejà en temps afegit, i van trencar la mala ratxa de 6 jornades sense guanyar. Diumenge, intentaran acabar una notable temporada sumant el tretzè triomf de la temporada. En el partit de la primera volta, golejada per 6-2.


FONT: FCF.cat

Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat