dilluns, 10 d’abril del 2017

Montañesa 0 - Europa 1; adéu, malastrugança!

Gol de Civil, victòria de l'Europa; l'Europadística continua...
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

No sé si recordareu què feieu el 12 d'octubre de 1989 (si és que havíeu nascut, ara fa 28 anys...), però si parlem en clau escapulada, aquella va ser l'última i única vegada que l'Europa havia guanyat la Montañesa al seu camp. Va ser per 1-5, en un partit de Copa Catalunya (llavors anomenada Copa Generalitat). Avui, l'equip gracienc ha fet història, aconseguint la primera victòria en partit de lliga (7 partits a Tercera, i un altre a Primera Catalana), i ho ha fet en el moment més oportú. Els nois de Joan Esteva han derrotat la Monta per 0-1 amb un gol al tram final del talismà Xavi Civil (8 gols ja, que han suposat guanyar els 7 partits en què ha marcat). En un partit en què el capità Àlex Cano ha jugat de sorprenent davanter centre, l'Europa ha sumat 3 punts que li permeten pujar fins a l'onzena plaça, amb 10 punts de marge sobre el descens directe... però encara només amb 2 més de les places que ara baixarien per descens no compensat (compte, perquè el cap de setmana deixa el grup 3 de Segona B amb 3 equips catalans en descens directe).

El pròxim partit serà al Nou Sardenya davant el Terrassa dels exescapulats David López, Álex i Nils. Recordeu que a causa de la Setmana Santa el partit s'avança a dijous, a dos quarts de nou del vespre.


BTV Esports

Partit íntegre:


BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Toni Escudero en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial CF Montañesa

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 33ª jornada:

FONT: FCF.cat

FONT: BTV Esports