dilluns, 15 de febrer del 2016

Rubí 0 - Europa 0; sense punteria

Ni Europa ni Rubí han vist porteria
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Diu el tòpic que, quan no pots guanyar un partit, no el perdis. Però el cert és que aquesta dita tan conformista sona a ben poca cosa quan acabes traient un 0-0 d'un partit on hauries pogut imposar-te amb comoditat. L'Europa ha tingut moltes ocasions per marcar, i algunes de molt clares (travesser inclòs de Fran Bea), però avui la punteria s'ha quedat a casa, o s'ha desviat, fruit de la força del vent. Tot i que l'equip d'Albert Poch suma ja 10 jornades invicte i 376 minuts sense encaixar cap gol, el cert és que perd una posició i se situa sisè amb 40 punts, a 1 del Gavà, i a 4 de Vilafranca, Montañesa i Sabadell B. Precisament, el filial arlequinat serà el pròxim rival escapulat, diumenge a les 12h al Nou Sardenya, en un partidàs vital per recuperar terreny (i guanyar el goal-average) al segon classificat. 


FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Sergio Alegre, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

  

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial UE Rubi

-L'Independent de Gràcia
-Ràdio Rubí

-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 25:

 FONT: FCF.cat

Montañesa - Granollers


FONT: BTV Esports

Ascó - Júpiter


FONT: BTV Esports

St. Andreu - Terrassa


FONT: BTV Esports

El juvenil va caure a Sabadell per 3-0
(FOTO: Nicolás Arlanzón / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha trencat la mala ratxa de 9 empats seguits, i finalment ha tornat a guanyar: ha estat un 3-2 sobre el Carmelo que fa pujar els escapulats a la quarta posició, amb 35 punts, a 8 dels colíders Montcada i Premià. L'Europa juvenil va caure amb contundència, 3-0 a Sabadell, i perd dues posicions: ara ocupa el catorzè lloc, amb 25 punts. I l'Europa femení no jugava aquest cap de setmana, i es manté a la sisena plaça, amb 22 punts.