dilluns, 22 de febrer del 2016

Europa 1 - Sabadell B 0; a punt de play-off

Eufòria escapulada per un gol molt valuós
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

L'Europa ha fet un pas més cap a la conquesta del play-off. I no un pas qualsevol, sinó un de molt important, en vèncer un rival directe com el Sabadell B, guanyar-li el goal-average, i situar-se a 1 sol punt del play-off garantit, i continuar a 1 de sol del play-off virtual. Un gol del talismà Fran Bea (5 gols, 5 victòries) ha acabat decantant un partit força igualat del que l'Europa surt com a millor equip de la lliga de les últimes 11 jornades (27 punts de 33). A més, l'equip d'Albert Poch estableix un nou récord d'imbatibilitat escapulada aquesta temporada (466 minuts sense encaixar cap gol). L'única nota negativa és la cinquena groga d'Uri González, que serà una baixa importantíssima en el súperderbi de diumenge a les 18h al Narcís Sala. Amb la victòria (tercera de consecutiva a casa per primer cop en tota la temporada), l'Europa continua sisè, amb 43 punts.

Nota negativa: Uri es perdrà el derbi a Sant Andreu per la cinquena groga
(FOTO: Fran Capell)

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i José Solivelles, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

  

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:


-Galeria imatges (Fran Capell)

-FCF


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 26:

 FONT: FCF.cat

Terrassa - Montañesa


FONT: BTV Esports

Júpiter - Vilafranca


FONT: BTV Esports

Prat - St. Andreu


FONT: BTV Esports

Peralada - Rubí


FONT: La Xarxa


Peralada - Rubí


FONT: VOTV / La Xarxa / La Jornada del Vallès


Santfeliuenc - Ascó




L'Europa b ha pattit la segona derrota de la temporada
(FOTO: Nicolás Arlanzón / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha perdut el segon partit de la temporada, 3-1 al camp del Premià; ara els escapulats perden dues places i cauen a la sisena posició, amb 35 punts, a 11 dels colíders Montcada i Premià. L'Europa juvenil ha perdut 1-3 amb l'Unificació Bellvitge i ocupa el catorzè lloc, amb 25 punts. I l'Europa femení ha patit una dura derrota per 0-6 davant el Llevant Les Planes i baixa fins a la vuitena plaça, amb 22 punts.