diumenge, 27 de desembre del 2015

Sanció de 2 partits a Guzmán, i 1 a Fran Bea i Álex

Aquesta vermella a Guzmán contra el Santfe ha estat castigada amb 2 partits de sanció
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El canvi d'any no canviarà la dinàmica de baixes a l'Europa. El darrer partit de 2015, davant el Santfeliuenc, en va comportar 3 més en forma de sanció, i el càstig ha estat especialment dur per a en Carlos Guzmán: l'expulsió per vermella directa ha estat castigada amb 2 partits de sanció "per produïr-se de manera violenta amb un adversari", a partir de l'aplicació de l'article 123.2 del reglament (el mateix càstig de 2 partits ha estat aplicat també al jugador del Santfe Éric Pacheco, expulsat també en la mateixa acció). D'aquesta manera, Guzmán es perdrà els dos primers partits de 2016, diumenge dia 3 a les 12h al camp del Granollers, i la setmana següent al camp del Terrassa, en l'inici de la segona volta del campionat. Tampoc podran jugar a Granollers els dos futbolistes escapulats que van veure la cinquena groga en el darrer partit: Fran Bea i Álex Fernández. La bona notícia en aquest sentit és que l'equip recuperarà 3 futbolsites absents per sanció en el darrer partit: Alberto, David López i Padilla.

Després de l'aturada nadalenca, l'equip torna als entrenaments aquest dilluns en una setmana atípica. I és que les sessions es faran a primera hora de la tarda entre dilluns i dimecres; dijous 31 i divendres 1 de gener no hi haurà entrenament; i dissabte al matí es farà la darrera sessió per preparar el partit del diumenge al camp del Granollers.


ES CLOUEN ELS PARTITS DE CELEBRACIÓ DEL 75 ANYS DEL SARDENYA

El tècnic Albert Poch ha disputat el partit de veterans contra l'Espanyol
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Després del partit entre veterans de l'Europa i el Barça jugat fa unes setmanes, aquest diumenge s'ha disputat el segon i últim amistós de commemoració dels 75 anys de l'estadi del Sardenya: en aquest cas, el partit ha enfrontat els veterans de l'Europa i els de l'Espanyol, que s'han acabat imposant per 2-6. Àngel Gómez i Morón en pròpia porteria han signat els gols de l'equip escapulat, dirigit per Pep Rovira i Alfonso Gallardo. Amb el triomf, el conjunt perico també s'ha endut el trofeu Agrupació Europeista.

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)


Per cert, adjunto també un parell d'articles històrics publicats als darrers dies en clau escapulada, amb la signatura i/o col·laboració d'en Xavier Vidal: d'una banda, un resum de la història de l'Europa que publica José Manuel Gallardo al web futbolístic Vavel, sota el títol 'Un Tercera de Primera. CE Europa: un romántico entre tiburones'. I de l'altra, una compilació de partits jugats per l'Europa en dies de Nadal o Sant Esteve, publicada al web oficial del club. I en el mateix portal de l'Europa, per cert, estan buscant el millor partit de l'any del conjunt escapulat, a través d'una votació oberta a socis i aficionats.