dissabte, 5 de desembre del 2015

Catalunya, eliminada a les primeres de canvi

Decepció #CatUEFA; després de 2 campionats consecutius, la selecció no seguirà defensant el títol
(FOTO: Álvaro Montoliu / FCF)

Debut i eliminació. La selecció catalana amateur ha patit la primera derrota en una fase estatal de la Copa de les Regions UEFA dels últims 4 anys, i no podrà revalidar el títol aconseguit en les dues últimes edicions de la competició. Els homes de Toni Almendros han perdut per 0-2 davant Castella i La Manxa (gols de Zapata i Daniel) i s'han quedat sense cap opció de classificació per a la fase final, ja que els castellans sumen 4 punts en els dos partits que han jugat. El migcampista de l'Europa Carlos Guzmán ha estat titular i ha disputat els 90 minuts, mentre Padilla no ha gaudit de cap minut en aquest primer partit.

L'escapulat Guzmán ha jugat els 90 minuts del partit
(FOTO: Jordi Mestres / Futbolcatalunya)

Així, el Catalunya-Múrcia de diumenge a les 11:30h serà totalment intranscendent per als interessos catalans; els murcians necessitaran guanyar de 2 o més de gols per superar Castella a la taula i ser ells els que aconsegueixin l'accés a la següent ronda.