dijous, 17 de desembre del 2015

Així juga el Santfeliuenc

FOTO: twitter SantfeliuencFC

Si avui és dijous, és dia d'intentar conèixer una mica més al rival de l'Europa d'aquest pròxim cap de setmana. En aquest cas, el Santfeliuenc d'Andrés González, que ara ocupa la divuitena plaça de la classificació amb 17 punts. En aquest cas, ho fem amb el partit que va jugar a casa contra el Morell d'ara fa 4 jornades, en la retransmissió de 'Futbol En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local. Un partit on vam poder apreciar detalls com la omnipresència de Tena al mig del camp, la classe i el perill a pilota aturada de Bolaños, la velocitat per bandes d'homes com Eric o Quiles, o la qualitat al davant d'homes com Masuet o el 'reinventat' davanter David Toro:


FONT: La Xarxa

I si amb això no en teniu prou, podeu repassar altres partits íntegres disputats pel Santfeliuenc aquesta temporada, en el seu canal de Santfe TV. Per exemple, l'últim partit com a visitant, al camp del Terrassa:

FONT: Santfe TV

I aquest és el darrer onze inicial de l'equip de Sant Feliu de Llobregat, el passat dissabte contra el Prat:

FONT: twitter AE Prat


PADILLA I ALBERTO, SANCIONATS; RUBI ESTARÀ A PUNT

Padi, en l'Europa-Santfe de l'any passat; dissabte serà baixa per 5 targetes grogues
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Una setmana més, Albert Poch i el cos tècnic de l'Europa hauran de fer malabarismes per confeccionar la defensa. A les baixes ja sabudes del lesionat Javi Iglesias i el sancionat David López (que complirà el segon i últim partit de càstig per l'expulsió contra el Palamós), ara cal afegir-ne dues més per sanció: una, d'un central natural, Alberto, que va ser expulsat contra el Júpiter; i l'altra, la d'un futbolista que ha jugat puntualment en aquesta posició per cobrir altres baixes, com és Padilla, que diumenge a La Verneda va veure la cinquena targeta groga del curs i tampoc podrà jugar contra el Santfe. 

Per sort, n'hi haurà d'altres que poden tornar ja a l'equip: sembla que la contusió al peronè que va patir Rubi en l'últim partit no tindrà més conseqüències, i el lateral podria estar a punt dissabte contra el conjunt de Sant Feliu de Llobregat. A més, Oriol Dot tornarà després de sanció, i Àlex Cano ja va poder disputar uns minuts en el derbi contra el Júpiter, de manera que els tècnics comencen a recuperar efectius en la zona del camp que més maldecaps està donant en aquesta primera volta de campionat. L'arribada d'un nou defensa en el mercat d'hivern de ls pròximes setmanes està inclosa en la carta als Reis del cos tècnic escapulat...



ANDRÉS GONZÁLEZ: "L'EUROPA ÉS COM UN BARÇA O UN MADRID DE TERCERA"

FOTO: Ràdio Sant Feliu

El tricentenari tècnic del Santfeliuenc, Andrés González, ha passat aquesta setmana pels micròfons de Ràdio Sant Feliu, en una entrevista amb Joaquín Rivas. Una conversa en què l'entrenador del pròxim rival de l'Europa s'ha referit, entre d'altres temes, al conjunt escapulat, després de veure in situ el derbi de diumenge passat a La Verneda:

FONT: Ràdio Sant Feliu


ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL SANTFELIUENC

Els socis del Santfe podran veure el partit per només 5 euros; a la tornada a Les Grases, els de l'Europa igual
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Com ja havia fet prèviament amb altres 7 clubs de Tercera (Terrassa, Figueres, Palamós, Sabadell, Montañesa, Sant Andreu i Júpiter), l'Europa ha tancat un acord de reciprocitat amb el Santfeliuenc (en aquest cas, renova l'acord ja existent la temporada passada): els socis del Santfe que es desplacin dissabte al Nou Sardenya per donar suport al seu equip, hauran de pagar només 5 euros a la taquilla del municipal gracienc. Per beneficiar-se de l'acord, és clar, hauran de mostrar el carnet de soci quan arribin al camp. El mateix passarà amb els socis de l'Europa en el partit de la segona volta al municipal de Les Grases, el pròxim 8 de maig, en la penúltima jornada de lliga.

Recordeu que dissabte abans del partit, es farà la presentació oficial del futbol base escapulat. A més, també s'inaugura l'exposició fotogràfica dels 75 anys del Sardenya. 


ENTREVISTA A LES BESSONES ANDREA I PILI PORTA

FOTO: Jordi Ortet / Futfem.cat

Coincidint amb l'aturada nadalenca, i en el moment més dolç de l'Europa femení (3 victòries consecutives), el portal dedicat al futbol femení 'Futfem.cat' ha fet una entrevista amb les bessones de l'Europa Andrea i Pili Porta. Es tracta d'una interessant conversa amb les germanes de Linyola en què parlen de present, passat i futur, i repassen la seva trajectòria esportiva i vital. Una trajectòria paral·lela, com no podia ser d'una altra manera...