dilluns, 7 de desembre del 2015

Derrota de Catalunya amb sabor a final de cicle

Catalunya no ha pogut amb els amfitrions... ni amb un gol anul·lat, un penal en contra, i dues expulsions rebudes
(FOTO: Álvaro Montoliu / FCF)

Avui tampoc ha pogut ser. Tot i fer un millor partit que en el debut, i malgrat avançar-se en el marcador amb gol de l'ex-escapulat Putxi, Catalunya ha acabat perdent 2-1 davant Múrcia. I això que la selecció catalana guanyava 0-1 a 5 minuts del final, i Segovia havia aturat un penal,. Però el combinat de Toni Almendros jugava amb 9 homes, i la pressió d'uns amfitrions que necessitaven guanyar de 2 gols per passar ronda ha acabat decantant un partit amb tots els factors en contra. Els gols de darrera hora de Michael i Salinas han implicat derrota catalana, però eliminació també dels murcians, en favor de Castella i La Manxa.

En clau escapulada, els dos jugadors de l'Europa, Guzmán i Padilla, han estat titulars i han jugat els 90 minuts del partit, amb en Carlos lluint el braçal de capità. La selecció ja ha tornat a casa, i ara s'obre la incògnita sobre la continuitat d'Almendros al capdavant de l'equip. El que ja és segur és que el combinat català amateur no tornarà a jugar en competició oficial fins al desembre de 2017, en la pròxima primera fase estatal d'aquesta Copa de les Regions UEFA.

Els dos escapulats, Guzmán i Padilla, han jugat els 90 minuts del partit

FONT: FCF

Tot i el seu primer gol en 2 anys i mig, 'Putxi' transmetia la decepció final del grup

Un dels homes de pes de la selecció, l'ex-jugador de l'Europa Gerard Puigoriol 'Putxi', ha passat al vespre pels micròfons del programa radiofònic 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa

Així ho han vist:

-FCF

DÓLERA A LA XARXA: "LES NOVETATS NO SÓN EXCUSA, PERÒ CREC QUE L'EUROPA ARRIBARÀ A DALT"

L'ex-entrenador escapulat s'ha referit a l'Europa, en una entrevista a La Xarxa
(FOTO: El Prat TV)

Aprofitant l'aturada de la lliga pel compromís de la selecció catalana amateur, la versió radiofònica del programa de La Xarxa 'En Joc' ha entrevistat els tècnics dels dos primers classificats de Tercera: José Solivelles (Sabadell B, segon) i Pedro Dólera (Prat, líder). Preguntat per l'inici de lliga del seu ex-equip, Dólera ha admès sentir-se sorprès, ha apuntat que les novetats a la plantilla no són excusa però que la pressió del Nou Sardenya és una dificultat extra, i ha opinat que l'Europa acabarà remuntant fins a la zona alta de la classificació. A més, admet que el retorn al Nou Sardenya del 17 de gener serà un partit molt especial per a ell (les declaracions sobre l'Europa, a partir del minut 7 de l'entrevista):

GRANS TRIOMFS DEL JUVENIL I EL FEMENÍ A

Tot i el cap de setmana d'aturades en moltes de les competicions del futbol català, dos dels principals equips de l'Europa han jugat (i guanyat) partits de lliga. És el cas del juvenil A, que va aconseguir un gran triomf per 1-0 contra el totpoderós Barça B, amb gol de Prats. Amb la victòria, els d'Óscar Sanchís se situen en la catorzena plaça amb 15 punts, abans de rebre dissabte vinent un altre equip de la zona alta: el Jabac terrassenc.

De la seva banda, el femení A va sumar el segon triomf consecutiu. Les escapulades van derrotar La Roca per un contundent 0-4, amb tots els gols a la segona meitat: el primer d'Ana Alcocer, i els altres tres de Clara, que va fer un hat trick en només 5 minuts (del '84 al '89). L'equip d'Álvaro Del Blanco puja a la desena plaça amb 12 punts, i diumenge rebrà un rival directe que està 2 punts per sobre: l'Espanyol B.