divendres, 4 de desembre del 2015

Amistós: Vilanova del Vallès 1 - Europa 4

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

L'Europa es va imposar per 1-4 al camp del Vilanova del Vallès (Tercera Catalana), en partit amistós jugat dijous al vespre. Com la setmana anterior davant el Masquefa, Albert Poch i el cos tècnic van aprofitar per seguir rodant l'equip, donar minuts a jugadors que no estan tenint tanta presència en el primer equip, o provar també a d'altres del filial, com ara Rodón, Nacho o Xavi Camps. Aquest últim futbolista va ser, precisament, qui va obrir el marcador, en un partit en què també van marcar Fran Bea, Poves i Abel Rita (Marc va ser el golejador local). Tota la informació detallada del partit, al web oficial de l'Europa.

FONT: BTV Esports

Aquest cap de setmana l'equip no juga, ja que la lliga queda aturada per la disputa de la primera fase de la Copa de les Regions UEFA. El pròxim partit, diumenge 12 de desembre a les 12h: el derbi al camp del Júpiter.


CATALUNYA DEBUTA DISSABTE A LA COPA DE LES REGIONS

La selecció amateur va perdre dimecres 0-1 contra el Cornellà juvenil en l'últim amistós
(FOTO: FCF.cat)

Aquest dissabte a les 11:30h del matí, Catalunya debuta a la primera fase estatal de la Copa de les Regions UEFA, en el grup que es disputa a terres murcianes (a la localitat de Lorquí). El primer rival serà Castella La Manxa, que avui ha empatat 1-1 amb el amfitrions de Múrcia, i s'ha imposat a la tanda de penals per resoldre possibles empats a punts. La selecció de Toni Almendros ha viatjat avui en autocar des de terres catalanes, i ha fet un últim entrenament abans del debut. Recordem que en el combinat català hi ha dos futbolistes de l'Europa: els migcampistes Guzmán i Padilla

Foto de família de la selecció catalana, ja a terres murcianes
(FOTO: FCF.cat)

Podeu seguir tota la informació de la competició a través del web de la Federació Catalana de Futbol, i també del compte de twitter de la FCF. A més, no us podeu perdre l'espectacular prèvia del web 'Tercera.cat', amb informació de la cita i de les edicions anteriors, anàlisi dels 18 futbolistes que defensaran Catalunya, entrevistes amb el seleccionador Toni Almendros, el capità Putxi o el debutant Marimón, etc. A twitter, també es pot seguir la competició a través de hashtags com el nostre #CatUEFA, o el genèric #RegionesUEFA. També La Xarxa seguirà puntualment el torneig, amb entrevistes als protagonistes de la selecció al programa 'En Joc' de ràdio (dissabte i diumenge de 20h a 22h), i les imatges dels partits i declaracions a la versió televisiva (dissabte i diumenge de 20h a 21:30h). D'altres mitjans com Futbolcatalunya, Ràdio Marca Barcelona, L'Esportiu, Sport o Mundo Deportivo també informaran de la cita, amb enviats especials a Múrcia.