dijous, 3 de setembre del 2015

Segona visita oficial al Morell

L'Europa va empatar en l'únic precedent oficial al camp del Morell, al 2004 a Primera Catalana
(FONT: L'Esportiu)

L'Europa visita aquest dissabte el camp del Morell, equip que enguany debuta a la Tercera divisió. Serà, doncs, la primera vegada que el conjunt gracienc visiti el camp dels tarragonins en aquesta categoria, però no pas en competicions oficials. I és que els escapulats ja van visitar el Morell en l'any a Primera Catalana la temporada 2004-2005. Concretament, va ser diumenge 31 d'octubre de 2004, quan l'equip de Josep Moratalla arribava com a líder invicte, i va poder sumar un punt in-extremis en aquest partit que va acabar amb empat 1-1. César havia avançat als locals a 20 minuts per acabar el partit, però l'escapulat Adam va marcar l'empat en el temps afegit, mantenint la condició d'invicte de l'equip de la Vila de Gràcia. En el partit de la segona volta, tots dos equips van tornar a empatar, 0-0, de manera que el balanç entre Europa i Morell en competicions oficials ara mateix és de només 2 partits jugats, 2 empats, i 1 gol marcat per cada equip. Aquell any, l'Europa va aconseguir l'ascens a Tercera amb el mític gol de Clay al camp del Masnou.

L'Europa de la temporada 2004-05 a Primera Catalana, l'únic que ha visitat el Morell en partit oficial
(FOTO: Llibre 'Història d'un Històric / Ramon Vergés)

Recordeu que el partit es disputa dissabte a les 17:15h. Per als escapulats que hi vulgueu anar des de la Vila de Gràcia, heu de saber que les entrades costaran 10 euros, i que hi ha poc més de 100 km de distància, en un trajecte aproximat d'una hora i quart - hora i mitja en cotxe


LA XARXA FARÀ PARTITS DE TERCERA DOS COPS AL MES

Diumenge al migdia, les Televisions locals oferiran partits de Tercera divisió i Primera Catalana
(FOTO: 'Vamos, escapulados!' / La Xarxa)

La Xarxa de Comunicació Local i la Federació Catalana de Futbol han anunciat l'acord que permetrà, des d'aquest pròxim diumenge, que les televisions locals de Catalunya emetin un partit de Tercera o Primera Catalana cada setmana. Els partits de La Xarxa es disputaran diumenge a les 12:30h (tret d'alguna excepció puntual), i la retransmissió començarà 5 minuts abans. Setmana a setmana s'alternarà un partit de Tercera, un de Primera Catalana grup 1, un altre de Tercera, i un de Primera Catalana grup 2, de manera que cada mes s'emetran 2 partits de la categoria que disputa l'Europa. La intenció de la plataforma audiovisual de les televisions de proximitat és emetre partits del màxim nombre diferent d'equips i fer un dibuix el més extens i plural possible dels equips de les principals categories del nostre futbol. Les emissions comencen aquest diumenge a les 12:25h amb el Manresa-L'Escala de la jornada inaugural de Primera Catalana. La setmana vinent, diumenge 13 de setembre, el partit que estrenarà les retransmissions de Tercera serà el Prat-Manlleu. Si sou a la Vila de Gràcia o a Barcelona, ho podreu veure a través d'El Punt Avui TV, o d'ETV.

FONT: La Xarxa


PARTIT D'HOMENATGE A 'TEIXI'


L'ex-capitana escapulada serà homenatjada en un partit contra la selecció catalana
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Ara fa un parell de mesos, es feia pública la retirada de la capitana del primer equip femení de l'Europa, Sandra Teixidó 'Teixi', després de 10 temporades i 300 partits defensant la samarreta escapulada (pots llegir en aquest enllaç l'entrevista de comiat que li va fer l'Àngel Garreta al web oficial). El club ha informat aquesta setmana que el dijous 24 de setembre, coincidint amb la festivitat de La Mercè, se li retrà un merescut homenatge, amb un partit entre l'Europa i la selecció catalana femenina. Serà a partir de les 19h, al Nou Sardenya.


ARRELS EUROPEISTES SOL·LICITA UNA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

FOTO: ArrelsEuropeistes.cat

La plataforma Arrels Europeistes ha anunciat al seu web la sol·licitud signada per 70 socis escapulats reclamant una Assemblea General Extraordinària. Aquest escrit reclama qüestions diverses referides majorment a aspectes que tenen a veure amb el que Arrels considera "manca de transparència i d'informació i comunicació de la Junta Directiva sobre temes cabdals de la direcció i gestió del Club". La sol·licitud va ser presentada el passat dilluns a les oficines del club, i segons s'explica en aquest article, ara la Junta tindria un termini legal de 30 dies per respondre a la petició d'aquest grup de socis (que segons s'explica també en aquest escrit, representaria gairebé un 13% del total de socis de ple dret del club).