divendres, 25 de setembre del 2015

Gràcies, Teixi!!!

La gran capitana de l'Europa va rebre el merescut homenatge del club i el futbol català
(FOTO: Futfem.cat / Edurne Concejo)

La gran capitana ha dit definitivament adéu. Després de 10 anys i més de 300 partits defensant la samarreta de l'Europa femení, Sandra Teixidó 'Teixi' va jugar ahir el seu últim partit d'escapulada. Teixi va disputar 57 minuts en l'amistós d'homenatge davant la Selecció Catalana (0-9 per a les noies de Natàlia Arroyo), en un partit on el que menys importava era el resultat. El veritable focus d'atenció i el leit motiv de la jornada eren l'homenatge i el reconeixement a la futbolista escapulada, i que segurament simbolitza i és extrapolable a l'enorme esforç pràcticament anònim que rep el futbol femení a casa nostra i les moltes esportistes que el practiquen. Teixi va rebre samarretes, plaques i un braçal de capitana, a més del caliu i l'estima de centenars de persones a la grada, així com del club i la Federació Catalana de Futbol. 



De capi a capi: Teixi va rebre una samarreta signada per l'equip de mans de Vane Obis
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El web oficial ha publicat un complet especial amb les imatges i la crònica del partit. També el web de la Federació Catalana de Futbol li dedica una de les notícies de portada, a més d'una galeria d'imatges. I un altre web que també ha fet un especial en homenatge a Teixi és Futfem.catTeixi, per cert, serà protagonista d'una entrevista als estudis de La Xarxa de Comunicació Local el pròxim dimecres; serà en el decurs del programa 'Esports en Xarxa' que presenta de dilluns a divendres de 13h a 14h en Joan Barberà. La ja ex-capitana de l'Europa també valorava així el seu comiat a BTV:

 
FONT: BTVEsports

I aquest és un recull de reaccions i reconeixements a Teixi a les xarxes socials. Moltes gràcies per la dedicació i la defensa de la samarreta escapulada, capitana!!

FONT: twitter

FOTO: Àlex Gallardo / FCF.cat