dilluns, 21 de setembre del 2015

Manlleu 1 - Europa 4; i tant que en saben!

Poves ha fet un doblet, amb un dels gols de xilena espectacular
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa s'ha tret el tap dels dubtes de la millor manera possible: amb un contundent triomf per 1-4 a Manlleu. Els homes d'Albert Poch (que ha repetit onze inicial respecte a diumenge passat) han sabut aprofitar la tranquil·litat que ha donat un gol de Montoro al primer minut de joc, i han imposat el seu joc amb l'estripada que havia faltat en anteriors partits. A un minut del descans, Poves ha fet un dels gols de la jornada, en aprofitar una errada defensiva amb una magnífica definició de xilena que ha superat en globus el porter Segovia. A la segona meitat, Poves ha repetit rematant amb força una esplèndida assistència de Nils; Martí Soler ha fet el gol de l'honor local al darrer minut, i ja en temps afegit, Abel Rita ha posat la cirereta al pastís amb l'1-4. L'equip ha trencat amb 204 minuts sense marcar a domicili, i 289 sense fer-ho en lliga lluny del Nou Sardenya.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Poch ha repetit el mateix onze que contra el Peralada
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:

Aquestes han estat les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Albert Fernández, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:


-FCF


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 5:

FONT: FCF.cat


Cerdanyola - Júpiter
 

  FONT: BTV Esports

St. Andreu - Granollers

FONT: BTV Esports


Montañesa - Santfeliuenc



FONT: BTV Esports

Morell - Peralada


FONT: La Xarxa


Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha golejat el Carmelo per 1-4 i continua segon, amb 7 punts, a 2 del líder Unificació Llefià. Pel que fa al juvenil A, ha empatat 1-1 a casa amb el Sabadell, i es manté en la catorzena plaça, amb 3 punts. I el femení no jugava aquesta setmana per aturada de la competició.