dilluns, 14 de setembre del 2015

Europa 1 - Peralada 1; punt de millora

Marc Mas ha igualat de penal el gol de Cano, i l'Europa ha cedit els primers punts al Nou Sardenya
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa tanca la 4ª jornada amb regust agredolç: la part bona, la millora de sensacions d'un equip que ha recuperat intensitat, pressió i fases de bon joc davant el Peralada; la part dolenta, que això no ha servit per sumar el triomf, per culpa d'un penal a la recta final del partit. Després de les dues derrotes prèvies al Prat i al Morell, Albert Poch ha revolucionat l'onze inicial amb 6 novetats que renovessin la dinàmica mental de l'equip: Cano, Javi Iglesias, Rovira (que ha debutat en aquesta lliga), Guzmán, Poves i Montoro. L'experiment ha sortit bé a mitges, per la poca efectivitat de cara a porteria. El capità Àlex Cano s'ha estrenat a la lliga amb una diana al minut 78 que semblava que seria decisiva, però el final de la ratxa de 269 minuts sense marcar del conjunt gracienc no ha estat sinònim de triomf; i és que un penal comès per ell mateix un parell de minuts després s'ha acabat convertint en l'1-1 definitiu, obra de Marc Mas. Amb el punt, l'Europa queda situat ara mateix en la onzena plaça amb 4 punts, a 6 dels líders Prat i Gavà, i a 4 de la zona de play-off. La pròxima setmana, complicada visita al camp del Manlleu.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Onze titular de l'Europa contra el Peralada
(FONT: 'Vamos, escapulados')


Zona Mixta:

Aquestes han estat les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Arnau Sala, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CF Peralada

-Zona Mixta (web CE Europa)

-L'Independent de Gràcia
-Empordà.info

-FCF
-Futbolcatalunya
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 4:

FONT: FCF.cat


Júpiter - Montañesa
 


  FONT: BTV Esports

Santfeliuenc - St. Andreu


 
FONT: BTV Esports


Gavà - Vilafranca


FONT: Gavà TV

Adjuntem també la retransmissió íntegra del partit Prat - Manlleu que ha ofert La Xarxa de Comunicació Local. Els manlleuencs són el pròxim rival de l'Europa el pròxim diumenge a les 17h a terres osonenques:

1ª part
(FONT: La Xarxa)



2ª part
(FONT: La Xarxa)


Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha golejat la Guineueta per 5-2 en la 2ª jornada de lliga de Segona Catalana (grup 2), i de moment és segon amb 4 punts, a 2 del líder Unificació Llefià. Pel que fa al juvenil A, ha cedit la primera derrota de la temporada, en la 3ª jornada del grup 7 de Lliga Nacional: ha estat per 2-0 a Manresa, i se situa en la catorzena plaça amb 2 punts. I el femení ha tornat a perdre en la 2ª jornada de Segona divisió (grup 3), 3-2 al camp del Seagull, i ara mateix ocupa la dotzena plaça amb 0 punts.