dimecres, 21 de gener del 2015

L'Europa-Sabadell, finalment el 4 de febrer a les 20h!

L'Europa intentarà repetir la gesta de quarts de final contra un altre Segona, el Sabadell
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

(ACTUALITZACIÓ divendres 23 gener!)

Amb el record ben present a la memòria de l'històrica nit del 12 de novembre contra el Barça B, el partit de semifinals de la Copa Catalunya davant el Sabadell ja té horari definitiu. Tal i com ja se sabia, l'eliminatòria a partit únic es disputarà el dimecres 4 de febrer al Nou Sardenya, i tot i que en un principi s'havia estipulat que es jugaria a les 20:30h, aquest divendres s'ha comunicat el canvi d'hora, que coincidirà de ple amb l'altra semifinal: així doncs, tant l'Europa-Sabadell como el Gavà-Girona es jugaran a les 20h. Els guanyadors d'ambdues eliminatòries jugaran la gran final el 25 de març, en un estadi encara per determinar.

FONT: FCF.cat

Aquest divendres, l'Europa ha fet públics els preus per a aquest partit: gratis per a socis i nens menors de 14 anys, i només 5 euros per a l'entrada general.

FONT: CE Europa


NOU ABONAMENT PER A LA 2ª VOLTA, A 3 EUROS EL PARTIT!

FONT: CEEuropa.cat

Aquest diumenge, el primer equip torna a jugar al Nou Sardenya 1 mes després de l'últim partit. I coincidint amb aquest primer partit de la 2ª volta de campionat, el club ha engegat una promoció per incentivar la presència de públic en el tram decisiu del campionat: es tracta d'un abonament per als 10 partits a casa que resten per acabar la lliga, a un preu de només 30 euros per a menors de 30 anys, i de 40 per als que superin aquesta edat. O el que és el mateix, una promoció que permet veure tots els partits restants de lliga regular al Nou Sardenya a 3 o 4 euros el partit, en funció de l'edat. Uns preus molt raonables i molt més adequats a la realitat social actual i a la categoria on juga ara mateix l'equip escapulat. Iniciatives que, sense dubte, haurien de fomentar una major presència de públic en una temporada que, per què no, podria acabar resultant històrica.  

FONT: CEEuropa.cat