dilluns, 26 de gener del 2015

Europa 0 - Figueres 0; encallats a casa

Ni Europa ni Figueres han trobat el gol, tot i tenir opcions
(FOTO: UEFigueres.cat)

Dos mesos i mig sense guanyar a casa i 185 minuts sense marcar al Nou Sardenya. L'Europa continua perdent a camp propi el que guanya fora per aquelles dinàmiques del futbol segurament tan mentals com futbolístiques. L'equip de Pedro Dólera, amb només 12 jugadors de camp i els porters disponibles, ha tingut prou ocasions com per sumar els 3 punts davant un gran equip com el Figueres, però un cop més la falta d'encert en la rematada ha sentenciat els escapulats a un empat que deixa mal regust de boca. Cap jugador gracienc ha estat capaç de foradar la porteria del Figueres, en un partit amb una primera part força igualada i una segona que s'ha anat decantat del costat de l'Europa: Javi Lara, Guzmán o Ignacio per partida doble a la primera part, i Camacho, Poves, Pastells o Javi Lara en un penal al darrer suspir que li ha aturat Ureña en una gran estirada haurien pogut assegurar els 3 punts. El Figueres també ha tingut algunes ocasions a la contra, i ha reclamat penal per mans d'Alberto en un córner a la segona meitat. A banda de l'empat, l'altra mala notícia és la cinquena targeta groga que ha vist el capità Àlex Cano, i que l'impedirà jugar diumenge a Castelldefels.

Amb l'empat, l'Europa veu com Ascó i Pobla de Mafumet tornen a escapar-se una mica més, ara a 5 punts per sobre els escapulats. L'equip continua quart, 1 punt per darrere del Rubí i amb 5 de marge més el goalaverage sobre el Terrassa, ja que tots dos rivals directes han empatat els seus respectius partits. En el cantó positiu, se li ha guanyat el goalaverage a un possible rival directe com el Figueres, que continua 7 punts per darrere l'Europa.

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Aquestes són les rodes de premsa que han fet els tècnics Edu Vílchez i Pedro Dólera, segons les ha recollit 'Vent del Nord TV':

FONT: Ventdelnord.TV

Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):

El parTUIT de la grada:

FONT: twitter

Resultats 21ª Jornada:

Pel que fa a la resta d'equips escapulats, l'Europa B ha golejat 7-2 l'Hospitalense i continua segon a 6 punts del Fontsanta-Fatjó; el juvenil A també ha aconseguit una golejada de molt de mèrit al camp del segon, el Girona, per 0-4, i ara és desè amb 25 punts; i el femení A també ha guanyat, 0-2 a Igualada, i queda en la quarta plaça amb 25 punts.