dilluns, 1 de juliol del 2013

Javi Sánchez: "Tenia ofertes de 2ª B, però quan en Pedro em va trucar, tenia clar que jugaria a l'Europa"

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Dimecres 19 de juny es van presentar 5 dels 6 nous fitxatges de l'Europa per a la pròxima temporada. I aprofitant la presentació, vam xerrar amb tots ells per conèixer les seves primeres impressions. Aquesta és l'entrevista que manteníem amb el davanter Javi Sánchez, que vol repetir els registres golejadors de l'any passat a Rubí (22 gols!), i que ha descartat altres ofertes per jugar al Nou Sardenya:



I aquest és el vídeo que van fer amb Javi Sánchez els companys de BTV Esports:

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

-------------------------------------------------------

EL CASTELLDEFELS, RIVAL A LA 1ª RONDA DE COPA CATALUNYA

Rovira va fer un partidàs a l'últim partit de lliga als Canyars (FOTO: UECastelledefels.cat)

La UE Castelldefels serà el primer rival de l'Europa en la Copa Catalunya. El sorteig fet divendres a la seu de la Federació Catalana de Futbol ha emparellat l'equip de Pedro Dólera amb el conjunt del Baix Llobregat. Aquesta primera eliminatòria a partit únic es disputarà el cap de setmana del 10-11 d'agost al camp del Castelldefels, els Canyars. En cas de superar ronda, l'Europa disputaria la 2ª ronda una setmana després contra el vencedor de l'eliminatòria Santboià-Sant Andreu (si passa el Santboià, el partit seria al Joan Baptista Milà; i si guanya el St. Andreu, es disputaria al Nou Sardenya).

Aquests partits queden ubicats al ben mig de la preetmporada escapulada. Si vols repassar els partits que jugarà l'Europa a l'estiu i les dates, ho pots fer al web oficial del club.


RECONEIXEMENTS DE LA FEDERACIÓ I L'AJUNTAMENT DE GRÀCIA

Foto de família, amb jugadors, tècnics i representants institucionals (FOTO: CEEuropa.cat / Àngel Garreta)

Una representació dels equips de l'Europa que enguany han assolit èxits esportius va ser rebuda aquest divendres a l'Ajuntament de la Vila de Gràcia, en reconeixement als seus mèrits. La Regidora gracienca Maite Fandos i la Presidenta del Districte Elsa Blasco van presidir l'acte, que pretenia homenatjar al primer equip per la consecució del Play-Off, el Femení A campió de lliga, així com altres equips del club que enguany han aconseguit títols, ascensos i/o altres mèrits esportius, com el Juvenil A, el Cadet C, l'Infantil A o l'equip de Veterans. A més, també hi va haver un trofeu especial per al capi Àlex Delmàs, després que ara fa uns dies anunciés la seva retirada.


FONT: BTV Esports


Femení A, Cadet C i Infantil A, guardonats per la Federació Catalana a la Nit dels Campions (FOTO: Glòria Molas / CE Europa.cat)

I també la Federació Catalana de Futbol va retre homenatge als equip escapulats que enguany han quedat campions de les seves respectives lligues: el Femení A, el Cadet C i l'Infantil A van rebre els seus guardons a la Nit dels Campions que es va fer a la sala d'actes de la INEFC.

Per cert, el twitter oficial del CE Europa ha incentivat una campanya amb el hashtag #Europa3000 per arribar a aquesta xifra de seguidors a la popular xarxa social de les piulades. Si encara no el segueixes, ajuda el club a arribar a aquesta fita!