divendres, 12 de juliol del 2013

Pedro Dólera: "Un Europa-Cornellà seria millor estant més rodats, però hem de jugar tots contra tots"

L'entrenador de l'Europa Pedro Dólera i el del Cornellà Jordi Roger han valorat aquesta nit a La Xarxa l'enfrontament estrella de la 1ª jornada de lliga de 3ª divisió. En declaracions al programa 'L'Observatori En Joc' que edita Cristina Álvarez, els dos tècnics també han valorat la campanya que estrenaran d'aquí a 10 dies, quan comencin les respectives pretemporades. Podeu escoltar l'entrevista, al minut 17 del següent player:


D'altra banda, el tècnic de l'Europa va valorar ahir dijous a El Prat Ràdio la darrera temporada feta per l'equip gracienc. En una entrevista amb José David Muñoz i Manolo Gol, l'entrenador pratenc de l'Europa va fer balanç de la campanya i va començar a mirar també als reptes que se li presenten la pròxima temporada:


VÍCTOR DURÁN ACOMPANYA CANO EN L'11 IDEAL DE 'TERCERA.CAT'


FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Dies enrere us deia que Àlex Cano havia estat escollit dins l'11 ideal de 3ª pels votants del blog 'Tercera.cat' de Roger Sánchez. I un altre defensa escapulat que també ha entrat entre els 11 futbolistes més valorats és Víctor Durán, de qui ha fet aquest article el periodista escapulat d'El 9 Esportiu Genís De Moner.