diumenge, 21 de juliol del 2013

L'Europa 2013 -2014 arrenca aquest dilluns

L'Europa 2013-2014 compta amb 7 cares noves i 7 baixes (FOTO: 'Vamos, escapulados!)

Sembla que fos ahir que estàvem a l'estadi del Montecillo veient l'Arandina-Europa, però ja han passat 7 setmanes des d'aquell 1 de juny. Temps en què els jugadors han fet vacances, els tècnics han tancat altes i baixes, i s'ha definit de manera gairebé definitiva l'Europa 2013-2014. Aquest dilluns a les 19:15h es presentarà davant l'afició escapulada la nova plantilla al Nou Sardenya, en una temporada molt il·lusionant, després del play-off de la darrera campanya. Les cares noves de l'equip seran 7: els nous fitxatges Guille Ramon (Grama), Albert Alegre (Gavà), Marc Esteban (Grama), Charly Ruiz (Prat), Cristian Del Moral (Santboià) i Javi Sánchez (Rubí), i també el jove davanter Marc Gallart (Masnou), que estarà a prova a la pretemporada i podria convertir-se en el la setena incorporació si convenç als tècnics. Les baixes són Aitor Torres (Rubí), Iván Álvarez (Terrassa), Jaume Mañosa (Cerdanyola), Óscar Muñoz (Cornellà), Rubén Epitié, Dani Romero i el capi Àlex Delmàs, que deixa un buit important al vestidor gracienc. Jugadors com Cano, Alberto, Víctor Durán, Rafa Leva o Cebri podrien ser el seu substitut en aquest rol...

Recordeu que la presentació de l'equip és oberta al públic, i començarà a les 19:15h al Nou Sardenya:

19.15 Sortida al camp de tots els jugadors + tècnics (anomenant cadascú per megafonia)
19.25 Paraules de Pedro Dolera + Capità + President
19.30 Foto del grup (incloent-hi jugadors juvenils que faràn pretemporada amb 1er equip)
19.35 Inici primer entrenament.
19.45 Refrigeri sota tribuna per als socis-assistents.
Pots consultar el calendari i horaris complet de la pretemporada de l'Europa, en el web oficial del club.


DÓLERA PASSA REVISTA AL NOU EUROPA, A LA XARXA

Apurant les darreres hores de vacances familiars, l'entrenador de l'Europa Pedro Dólera ha atès als micròfons de La Xarxa ràdio. El tècnic està molt content pels nous fitxatges, espera convertir-se enguany en l'entrenador amb més partits de la història de l'Europa, confia que Marc Gallart convenci, desitja que Cebri i Camacho es recuperin aviat, i diu que no hi ha ningú en tot el futbol català com Àlex Delmàs, però explica que ja té en ment qui el substituirà. Pots escoltar l'entrevista íntegra en el següent enllaç (al minut 21'50"):



Un altre escapulat protagonista als mitjans a les últimes hores ha estat Xavi León, entrevistat a 'FutbolCatalunya.com' per Álvaro Montoliu. Llegeix-la en aquest enllaç!