dilluns, 22 de juliol del 2013

Presentat l'Europa 2013 - 2014

L'equip s'ha presentat davant l'afició i ja treballa en dobles sessions (FOTO: 'Vamos, escapulados!')


L'Europa 2013-2014 ha arrencat aquesta tarda la pretemporada, amb la presentació davant l'afició al Nou Sardenya. Desenes de socis i aficionats s'han aplegat a les grades de l'estadi del carrer Camèlies per veure l'equip, que avui ha presentat 14 cares noves: d'una banda, els 6 fitxatges (Guille Ramon, Albert Alegre, Marc Esteban, Charly Ruiz, Cristian Del Moral i Javi Sánchez), Marc Gallart (que estarà a prova), 5 juvenils que també faran la pretemporada (Ferran, Josa, Cuadrado, Enric Barber i Tregón) i els nous fisioterapeuta (Juan León) i delegat (Albert Benet). Després que hagi sonat l'himne, els jugadors han anat sortint un a un mentre els cridaven per megafonia. Posteriorment han arribat els parlaments del president escapulat Guillaume De Bode (que ha explicat que el club espera estar lluitant entre els 6 primers), el tècnic Pedro Dólera (que espera seguir fent gaudir l'afició amb el joc de l'equip) i els capitans Alberto González i Àlex Cano (que es mostren il·lusionats per la nova temporada i per la responsabilitat de portar el braçal de capità de l'Europa). Per cert, el ja ex-capità Àlex Delmàs no s'ha volgut perdre la presentació de l'equip, ja com un soci de l'Europa més de l'Europa. 

Després de les fotos de rigor, l'equip ha fet la primera sessió d'entrenament de la pretemporada. Ha treballat amb el grup Roberto Camacho, ja pràcticament recuperat de la lesió que es va fer en l'últim partit de la temporada passada al camp de l'Arandina. De moment encara treballarà de manera més suau Cebri, que espera estar recuperat definitivament en un mes i mig de la greu lesió patida l'any passat. A partir de demà, i durant dues setmanes, l'Europa treballarà en dobles sessions per posar-se a punt per a l'inici de lliga, el pròxim dia 25 d'agost a casa, davant el Cornellà.

Els tècnics Contreras, Dólera, Ribas i els nous delegat Albert Benet i fisio Joan León (FOTO: 'Vamos, escapulados!')



Els 7 nous: dempeus, Del Moral, Marc Esteban, Javi Sánchez i Gallart; ajupits, Charly Ruiz, Guille Ramon i Alegre (FOTO: 'Vamos, escapulados!')


Els juvenils Ferran, Llosa, Cuadrado, el porter Enric Barber i Tregón (FOTO: 'Vamos, escapulados!')



President, entrenador i els 2 capitans, en el moment dels parlaments (FOTO: 'Vamos, escapulados!')



El nou Europa ha aixecat força expectació entre l'afició escapulada (FOTO: 'Vamos, escapulados!')



De Bode i el ja ex-capità Àlex Delmàs. Estarien parlant del seu nou lloc al club...? (FOTO: 'Vamos, escapulados!')



Comencen dures jornades de feina per intentar repetir la fantàstica temporada passada (FOTO: 'Vamos, escapulados!')




(FONT: BTV Esports)