dimecres, 3 de juliol del 2013

Charly Ruiz: "Amb en Pedro havia parlat els últims 3 o 4 anys, i aquest any en 24 hores vaig donar el sí ràpidament"


FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Dimecres 19 de juny es van presentar 5 dels 6 nous fitxatges de l'Europa per a la pròxima temporada. I aprofitant la presentació, vam xerrar amb tots ells per conèixer les seves primeres impressions. Aquesta és l'entrevista que manteníem amb Charly Ruiz, que es mostra feliç de venir a jugar a un històric com l'Europa, i és prudent sobre els objectius, tot i que estaria encantat de repetir l'ascens a 2ª B assolit amb el Prat ara fa poc més d'un any:




I aquest és el vídeo que han fet els companys de BTV Esports amb Charly Ruiz:

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)


-----------------------------------------------------------

EL PARTIT A CASTELLDEFELS DE COPA CATALUNYA, DISSABTE 10 D'AGOST

FOTO: Pere Puntí / Mundo Deportivo

Segons ha anunciat la UE Castelldefels al seu web oficial, el partit de la 1ª ronda de Copa Catalunya que haurà d'afrontar l'Europa al camp del conjunt mariner serà dissabte 10 d'agost a les 19:30h. Segons el sorteig celebrat la setmana passada, en cas de passar ronda l'Europa jugaria el cap de setmana següent la 2ª eliminatòria contra el vencedor del duel entre Santboià i Sant Andreu (si passen els del Baix Llobregat, al Joan Baptista MIlà; si passen els andreuencs, al Nou Sardenya). 


EL CAPI DELMÀS, PROTAGONISTA A BTV

FOTOCAPTURA: CE Europa.cat

El capità de l'Europa Àlex Delmàs va ser protagonista aquest dimarts del programa 'Connexió BCN' de BTV, en què la periodista Marta Ballesta li va fer una entrevista/reportatge on el futbolista de La Roca repassa la seva trajectòria en els 7 anys que ha viscut com a jugador escapulat:

FONT: BTV Esports