divendres, 5 de juliol del 2013

Marc Esteban: "Per a mi és un pas endavant; a nivell mediàtic ja es nota el canvi"

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Dimecres 19 de juny es van presentar 5 dels 6 nous fitxatges de l'Europa per a la pròxima temporada. I aprofitant la presentació, vam xerrar amb tots ells per conèixer les seves primeres impressions. Aquesta és l'entrevista que manteníem amb Marc Esteban, satisfet per fer un pas endavant en la seva carrera:




I aquest és el vídeo que han fet els companys de BTV Esports amb Marc Esteban:

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

----------------------------------------------------------------------


EL 22 DE JULIOL, INICI D'ENTRENAMENTS I PRESENTACIÓ DE L'EQUIP


Els nous fitxatges ja entrenaran amb els companys dilluns 22 de juliol (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Dilluns 22 de juliol l'Europa 2013-2014 es posarà en marxa amb el primer entrenament de pretemporada al Nou Sardenya. Aprofitant el retrobament de l'equip, es farà una presentació oficial oberta als socis, amb parlaments del tècnic, capità i president. L'acte es farà a les 19:15h, i seguirà el següent programa:

19.15 Sortida al camp de tots els jugadors + tècnics (anomenant cadascú per megafonia)
19.25 Paraules de Pedro Dolera + Capità + President
19.30 Foto del grup (incloent-hi jugadors juvenils que faràn pretemporada amb 1er equip)
19.35 Inici primer entrenament.
19.45 Refrigeri sota tribuna per als socis-assistents.

CANVI DE DIA AL CASTELLDEFELS - EUROPA DE COPA CATALUNYA

La darrera visita als Canyars va acabar amb un gran triomf per 0-3 (FOTO: Ângel Garreta / CEEuropa.cat)

El partit de la 1ª ronda de Copa Catalunya entre Castelldefels i Europa canvia de dia. Tot i que, en un principi el partit s'havia fixat per a dissabte 10 d'agost a les 19:30h, finalment es jugarà DIUMENGE 11 D'AGOST, a la mateixa hora. Com ja us havia explicat, l'eliminatòria es disputa a partit únic als Canyars, a Castelldefels. En cas de superar ronda, els de Pedro Dólera s'haurien d'enfrontar en 2ª ronda al vencedor de l'eliminatòria Santboià-St. Andreu, el cap de setmana següent, en un partit que es jugaria a Sant Boi (si guanyen els del Baix Llobregat) o al Nou Sardenya (si passen els quatribarrats), en plenes Festes de Gràcia.

D'altra banda, Àlex Cano ha estat escollit en l'11 ideal de la passada temporada al grup cinquè de 3ª divisió pels 112 lectors, periodistes, futbolistes, etc que han participat en la votació que organitza cada any en Roger Sánchez en el seu blog 'Tercera.cat'. Aquest és l'article dedicat a Cano que em va convidar a fer per a la ocasió.