divendres, 14 de febrer del 2014

Prèvia Cerdanyola - Europa; espineta clavada

L'esperpèntic arbitratge de l'anada encara cou al vestidor escapulat (FOTO: Àngel Garreta)

Ganes. Moltes ganes té el vestidor de l'Europa del partit de diumenge, tot i ser plenament conscients de la dificultat d'un camp com el del Cerdanyola. Tothom recorda perfectament el que va passar en el partit d'anada al Nou Sardenya, i encara que no hi ha ni un sol retret cap a l'equip de Toni Carrillo (que va fer un partit molt seriós i es va endur un meritori triomf de Gràcia), la idea de recuperar el que es va perdre aquell dia és prou estímul com per anar a La Bòbila amb una única idea: tornar amb els 3 punts. Solventar la falta de gol (només 11 als darrers 10 partits) i l'excés d'empats dels últims partits (4 en les 5 darreres jornades) són altres assignatures pendents a corregir. En una jornada on s'enfronten Ascó i Cornellà, la victòria podria ser propícia per mantenir o augmentar diferències i continuar líder una setmana més. 

La gran novetat a la convocatòria de Pedro Dólera serà el retorn del porter Rafa Leva, un cop va complir davant la Montañesa el partit de sanció per acumulació de targetes. L'única baixa serà la del lesionat Albert Alegre. El partit serà especial per al futbolista de l'Europa Albert Cuadras, que va jugar fins al desembre amb el Cerdanyola, anotant 5 gols. Com cada setmana, la llista d'apercebuts que es perdrien el següent partit, a casa contra el Manlleu, és llarga: Javi Lara, Alberto, Cebri, Valderas i Xavi León.

Alberto i Guzmán, de titulars, i Diego, de suplent, van jugar dimecres amb la selecció (FOTO: Àlex Gallardo)

Per cert, Alberto, Guzmán i Diego van jugar entre setmana l'amistós de la selecció Catalana amateur contra la selecció sub-18. Diego va fer un hat-trick, en un partit que va acabar 8-3 per als de Toni Almendros.

Aquesta és la valoració prèvia del partit a Cerdanyola que fa Pedro Dólera a BTV:

FONT: BTV Esports (Carles Alcoyent)


EL RIVAL:

Molts dels futbolistes que van jugar al Nou Sardenya ja no juguen al Cerdanyola
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

En la seva estrena a Tercera Divisió, el Cerdanyola està vivint una temporada irregular, en la zona mitja-baixa de la taula. Va fer un gran inici de lliga, i ara mateix és tretzè amb 28 punts, 5 per sobre del descens, i segurament s'està veient penalitzat pels 10 empats acumulats fins ara (l'equip que més empata, juntament amb el Figueres). Un clar exemple és el partit de la setmana passada, que guanyava 0-3 a Castelldefels, i va acabar 3-3 tot i que els mariners jugaven amb 10 homes. Així, els de Toni Carrillo només han guanyat 6 partits (Nou Sardenya inclòs), i no han acabat de convertir La Bòbila en el fortí que podria ser per les reduïdes dimensions del camp: i és que, com a locals, han sumat 15 punts de 33 possibles, amb només 3 victòries (Santboià 1-0, Vilafranca 3-0, i Gavà 3-2). 

Poc tindrà a veure diumenge el Cerdanyola respecte al que va aconseguir, el passat mes de setembre, l'històric triomf en la seva primera visita al Nou Sardenya. Fins a 5 jugadors que van ser titulars a Gràcia ja no juguen a l'equp vallesà: l'ex-escapulat Mañosa (ara al Júpiter), el bigolejador aquell dia Velillas (Badalona), Hassen (Mollet), Francis (Vista Alegre) i un dels reforços d'hivern de l'Europa, Albert Cuadras. En canvi, en aquests gairebé 5 mesos hi han arribat Edu Soler (Grama), Uri Serra (Santboià), Puchi i Oriol Molins (Vilafranca), Marc Garcia (Palamós), David López (Rapitenca), Alan (Espanyol juvenil), l'ex de l'Espanyol o el Prat Marc Creus (Vilassar de Dalt), i Osuna.

El tècnic Toni Carrillo (que recentment va complir 200 partits al capdavant del Cerdanyola) recupera al sancionat Puchi. En canvi, no podrà comptar amb els lesionats Turu i Gerard Sanz.

Per cert, Carrillo i Dólera s'han elogiat mútuament a les xarxes socials en les darreres hores:

FONT: Twitter


PRECEDENTS:

L'únic precedent en partit oficial és del partit d'anada, amb triomf del Cerdanyola per 1-3. Aquest serà el primer partit oficial a la història de l'Europa a La Bòbila.


A LA 1ª VOLTA:

Gol anul·lat a Víctor Durán per no-fora de joc 

I en aquest cas, el partit de la 1ª volta coincideix amb els precedents. Molt trigarem a oblidar aquell partit i el surrealista arbitratge d'Ana Zardaín López: i ja no per concedir un gol en posició dubtosa, per anul·lar un altre completament legal a Víctor Durán amb 0-1 al marcador, o fins i tot per expulsar Marc Esteban (errors d'apreciació que qualsevol pot cometre), sinó pel canvi de criteri durant el partit i el tarannà altiu, que va acabar desembocant en les expulsions al capità Cano per dir-li que el rival perdia temps o a Dólera per les conseqüents protestes. Al partit també va destacar la competitivitat i eficàcia del Cerdanyola, i la gran actuació de Velillas, autor de 2 gols:

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)


ESTADI:

LA BÒBILA (C/ Galícia s/n - Cerdanyola del Vallès)
Diumenge 16 de febrer, 12h

12 euros General
8 euros Dones i jubilats
5 euros Socis CE Europa, pares i mares Cerdanyola FC
Gratis socis Cerdanyola

FOTO: Cerdanyola.cat

FONT: Google Maps

Recordeu que el Cerdanyola és un dels clubs amb els que l'Europa té l'acord de col·laboració; així, si diumenge aneu a La Bòbila amb el vostre carnet de soci, l'entrada només us costarà 5 euros.


PARTITS JORNADA 35:

FONT: FCF.cat


ALTRES PARTITS CE EUROPA:

-Dissabte 16:30h, Camp del Centenari: BADALONA - EUROPA JUVENIL (23ª jornada Divisió d'Honor, grup 3
-Diumenge 12h, Ciutat Esp. Dani Jarque: ESPANYOL - EUROPA FEMENÍ (18ª jornada Segona Divisió, grup 3)
-Diumenge 12:15h, Nou Sardenya: EUROPA B - GUINARDÓ (21ª jornada Quarta Catalana, grup 17)


FONT: CEEuropa.cat