dijous, 6 de febrer del 2014

Jugadors d'Europa i Montañesa ja vibren amb el derbi!

Intensitat i disputa, elements garantits diumenge al Nou Sardenya (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

A només 3 dies per a un dels derbis Europa - Montañesa més apassionants de la història, tothom espera que les hores passin ràpid per que arribi ja diumenge a les 12h. No cal dir que aquest és el cas també dels vestidors dels dos equips, i és que a Gràcia i a Nou Barris saben que aquest pot ser un partit que marqui molt el tram final del campionat i els respectius objectius: i és que, a hores d'ara, escapulats i groc-i-negres aspiren a entrar a play-off i, si pot ser, proclamant-se campions de Tercera. 

Aprofitant la transcendència del partit, hem demanat a jugadors d'un i altre equip que ens expliquin les seves sensacions. I ho hem fet a partir de 5 preguntes concretes:

1) Sensacions de cara al partit

2) Què (o a qui) destaques del rival?

3) Tens records o anècdotes de derbis anteriors entre Europa i Montañesa?

4) El whatsapp amb els jugadors/amics del rival treu fum aquesta setmana? Què us heu dit?

5) Porra amb golejadors

Gràcies a tots per participar! Aquí van les respostes:


ELOI MIR

1) Es nota que és un derbi, tots som conscients del que ens costa rascar punts quan tenim davant a la Muntanyesa. Tot i així, l'equip està amb unes ganes immenses de demostrar el bon moment de forma en el que ens trobem i fer un pas més cap al nostre objectiu.

2) Són un gran equip, com a equip i individualment i així ho confirma la classificació. Tenen perill en tots els aspectes joc i ho complementen amb un joc a pilora aturada molt bo

3) Les dues aficions sempre fan d'aquest derbis uns partits els quals tot jugador vol tenir els seus minuts. Es un partit que es viu intensament.

4) Poca cosa; amb els amics més propers ens preguntem cóm van les coses i si ve la familia per convidar-los. Evitem donar pistes, "al enemigo, ni agua"

5) Segur que amb el gran moment de forma que es troba Javi Sánchez i amb les ganes que té de marcar Cebri, algú dels dos ho aconseguirà, sense dubte.

RAFA LEVA







1) Las sensaciones son muy buenas y el equipo está muy motivado.

2) La Montanyesa destaca por su bloque.


3) Es un derbi que el Europa no tiene suerte.


4) Antes de un partido no se debe hablar con el contrario jajaja


ÀLEX CANO








1) Molt positives després de sumar una bona victòria a l'últim partit. Veníem de 3 empats i era important tornar a guanyar. Tenim a la afició totalment amb nosaltres i diumenge es faran sentir molt.

2) És un gran equip, amb grans jugadors. Es fan forts al seu camp, però a fora també saben jugar. Estan fent una gran temporada.

3) Personalment no els he guanyat mai amb l'Europa. Com a anècdota, a l'anada vaig jugar de davanter a camp d'ells.

4) Ens coneixem molts jugadors d'un i d'altre equip. Tots sabem el que ens juguem. Millor parlar després del partit.

5) 2-0 Javi Sánchez i Cebri.

VÍCTOR DURÁN







1)  Las sensaciones son muy buenas, el equipo tiene muchas ganas 

2) Lo que destacaría del rival es su bloque

3) Sólo he jugado 2 partidos contra ellos con el Europa y no tengo ninguna en especial

4)  No he hablado con nadie de ellos

5) 1-0  Camacho

XAVI LEÓN






1) El equipo llega en un momento óptimo después de la imagen y resultado que obtuvimos el domingo. Afición y equipo están más unidos que nunca.

2) Por experiencia, aportación, sobriedad, trabajo y lo que ha demostrado en estos últimos años, AMANTINI. No me olvido de todoterreno Sasha, Nils, Tato...

3) He tenido la oportunidad de jugar uno y el fútbol brilló por su ausencia. Destacar gran ambiente

4) No. Las palabras se las llevó el viento. Tendremos 90 minutos de trabajo y lucha, y ganará el que meta más goles. Al final siempre queda la amistad (Amantini y Sasha)

5) Javi Sánchez, Cebri, Javi Sánchez, Cebri, Javi Sánchez, Cebri, Javi Sánchez, Cebri, y 1 de Sasha

ALBERT ALEGRE







1) Personalment crec que l'equip esta molt ficat i amb molta ilusió de sumar els tres punts al derbi. Crec que ens endurem els tres punts ja que la confiança de l'equip está a tope i les ganes de fer grans coses també.

2) A nivell col·lectiu destaco la unitat com a bloc que es veu des de fora; tots saben a què juguen en tot moment i a més hi ha una bona barreja entre veterans i joves que fa que tinguin la qualitat de saber llegir bé els partits, i aquella il·lusió per créixer cada setmana. A nivell individual crec que hauriem de destacar Sascha, ja que es un davanter capaç de fer gols i de donar molt aire a l'equip aguantant les pilotes.

3) Per desgracia només he jugat un, però ja vaig notar que és especial per a les dos aficions, que són magnifiques; em va sorpendre molt l'ambient que hi havia, que va ser espectacular.

4) Per desgràcia aquest és només el meu tercer any d'amateur i no he coincidit amb cap jugador de la Monta, aixi que aquí no et puc respondre.

5) 2-0 (Javi Sánchez, Roberto Camacho)


CHARLY RUIZ







1) Partido especial porqué es un derbi, pero en juego hay 3 puntos como en cualquier otro partido de liga.

2) Equipo muy bien trabajado y muy competitivo. Mucho mérito de su mister, Manolo González.

3) Mi primer derbi, el partido de la 1a vuelta. Merecimos puntuar.

4) Alguna broma por ambas partes con los jugadores jejeje!

5) Victoria sí o sí. Importante gol-average!

CARLOS GUZMÁN







1)  El equipo esta con mucha confianza y con ganas de conseguir los tres puntos .

2) Destacaría el bloque y  la intensidad que meten a los partidos.

3) La verdad que no nos ha ido bien en los últimos partidos contra ellos, queremos que eso cambie el domingo.

4) Poco, aunque si que tengo varios conocidos en la montañesa

5) 2- 0 (Javi Sanchez-Cebri) 


RAMON ROVIRA








1) Partit complicat que, independenment de la classificació, no deixa de ser un derbi. Sabem del potencial de la "Monta" i cóm són aquests partits!

2) Tenen jugadors que estan fen molt bon any i és difícil destacar-ne un en concret! En conjunt són un grup molt compacte i sabem que a pilota aturada fan perill!

3) Home personalment en l'ultim derbi vam sortir amb "mal sabor de boca" ja que va ser molt igualat i els unics punts que vam treure varen ser els meus d'un petit trau al cap!!

4) He parlat amb en Nils però bastant calmada la cosa jejeje! Molt light! A fora del terreny de joc hi sol haver-hi més bon rotllo jejeje! Em porto molt bé amb ell!

5) En partits aixi em conformo en guanyar els 3 punts! Que marqui qui sigui!

ROBERTO CAMACHO







1) Com les de qualsevol altre diumenge; som conscients que és un derbi i que és un partit molt important perquè ara ells són els que marquen la 5ª posició que dóna accés al play off… Deixar al 5è a 8 punts és molt important, però nosaltres hem de jugar amb la tranquil·litat de saber que passi el que passi continuarem una setmana més líders i que ells són els que tenen més necessitat.  Jugar com venint fent últimament, amb intensitat, tenint la pilota, i si pot ser, amb una mica més de punteria... :P

2) Es destaca com a conjunt, més que com a individualitats. Tenen un gran porter, una defensa i un mig del camp fort i agressiu, i una davantera que si et descuides et pot fer gol en qualsevol moment. Haurem d'estar 100% concentrats i donar el millor de nosaltres si volem guanyar.

3) Sense anar més lluny, el partit d’anada, va ser un partit de moltíssima intensitat on va haver-hi de tot. Jugadors que fora del camp som amics, deixem de ser-ho per una estona!
4) Res fora de lo comú. Com he dit abans, fora del terreny de joc som amics i el que passa abans i després del partit resta importància. Jo he contactat personalment amb alguns amics com Toni Pérez o Amantini però per saludar-los i res més.

5) 2 – 0 ( per als nostres dos davanters, Javi Sánchez i Cebri)

JAVI SÁNCHEZ







1) TENIM MOLTES GANES DE JUGAR AQUEST PARTIT. SABEM QUE NO SERÀ GENS FÀCIL, PERÒ ESTEM MOLT CONFIATS! SI SEGUIM LA LÍNIA DE JOC D'AQUESTS ÚLTIMS PARTITS, SOBRETOT DEL DIA DEL CASTELLDEFELS, I AFINEM UNA MICA LA PUNTERIA, ELS TRES PUNTS SERAN NOSTRES.

2) DESTACO EL BLOC PER SOBRE DE QUALSEVOL INDIVIDUALITAT. SÓN UN EQUIP MOLT COMPACTE, POTENT FÍSICAMENT, AGRESSIU I AMB UN TRACTE DE LA PILOTA MÉS BO DEL QUE LA GENT ES PENSA. TENEN MOLT CLAR AL QUE JUGUEN.

3) EL DE LA JORNADA 5 VA SER EL PRIMER. ÉS UN DELS PARTITS MÉS DURS QUE RECORDO. AMB MOLT DE CONTACTE. CREC QUE NO VAM MERÈIXER PERDER. EM QUEDO AMB LA GENT DE L'EUROPA QUE ES VA APROPAR A NOU BARRIS PER DONAR-NOS SUPORT DAVANT LA SOROLLOSA AFICIÓ GROGA I NEGRA!

4) PERSONALMENT, TINC MOLT BONA RELACIÓ AMB ALGUN JUGADOR DE LA MONTA, ESPECIALMENT AMB EN SASCHA I L'AMANTINI. ENCARA QUE HE PARLAT TAMBÉ AMB L'ALEIX, PERÒ POQUET DEL PARTIT. ELLS EM DESITGEN QUE NO TREGUI EL FUSELL, ENCARA QUE JO NO ELS HI PUC PROMETRE RES! AMB L'AMANTINI VAIG DINAR DIUMENGE, I VAM PARLAR POQUET DEL PARTIT, ENCARA QUE ENS VAM DEIXAR ANAR UN PARELL DE INDIRECTES L'UN A L'ALTRE. ELLS ESTAN AMB GANES DE FER-HO BÉ AL NOU SARDENYA I SEGUR QUE HO FARAN. PERÒ NOSALTRES JUGUEM A CASA, AMB LA NOSTRA AFICIÓ I SOM ELS LÍDERS, I ELLS HO SABEN.

5) 2 - 1 Els golejadors no em vull mullar! Qualsevol em val! Jo, per si de cas, ja tinc preparat el fusell!



JUAN PABLO AMANTINI










1) Las sensaciones son buenas, venimos de ganar!

2) Javi Sánchez, amigo personal, está que lo mete todo, habrá que estar atento! Y el balon parado, ellos tambien lo trabajan bien!

3) Sólo jugué 1 derbi y con la camiseta de la Montanyesa; lindo recuerdo, ganamos 1-0 en la primera vuelta!

4) No hablé, con Javi Sánchez, Xavi León y Juan León (fisio) nos une una amistad personal; soy de hablar en el campo, siempre! Cuando digo hablar en el campo, es en el rendimiento, salgo a ganar esté quien esté en el otro lado!

5) Con ganar me conformo! 0-1 (como si es Tato) jajaja!

DANI SÁNCHEZ












1) 
Les nostres sensacions són bones; sabem que és un dels partits més difícils de la temporada, però sabem que som capaços de guanyar a qualsevol camp, i així ho intentarem. Esperem poder treure els 3 punts i donar una gran alegria a l'afició que vingui.

2) Penso que l'Europa és un gran bloc i amb noms importants a la categoria i desequilibrants. És l'equip menys golejat i això ja et parla molt bé d'un equip; i si apart li sumes gent golejadora a dalt, això fa que l'Europa sigui líder per mèrits propis. Caldrà estar atents al golejador Javi Sánchez i també a pilota aturada, perquè Cano fa molts gols.

3) Destacaria el derbi de l'any passat al Nou Sardenya; per a nosaltres, tal i com estàvem, empatar allà va ser un gran punt, i inclús vam tenir ocasions per guanyar. Esperem poder repetir el partit, però convertint alguna de les ocasions que puguem tenir.

4) De moment poca cosa; suposo que el mateix dia de partit, al mateix camp, ens direm alguna cosa més, i ja després, qui guanyi podrà dir més coses.

5) 1-2 amb gols de Sasha i meu ( jejeje. Tant de bo!! ), i el gol de l'Europa Javi Sánchez

NILS PUCHADES









1) Estem treballant molt bé i les sensacions de l'equip son bones. Tot i que serà molt complicat, anem al Nou Sardenya amb moltes ganes de treure un bon resultat i retallar distàncies.

2) Destacaria el bloc en general, molt ben conjuntat, que s'ha reforçat molt bé en el mercat d'hivern. L'Europa és un equip equilibrat en totes les seves línies, molt sòlid en defensa i molt efectius de cara a porteria.

3) Em quedo amb el record de l'últim derbi jugat a Nou barris que vam guanyar 1-0. Va ser un partit jugat amb molta intensitat i un gran ambient a la grada. Espero que aquest diumenge també hi hagi un gran ambient.

4) Amb algun jugador de l'Europa he parlat per comentar cóm es presenta el partit i canviar opinions. Tenen ganes de ''revancha'' i guanyar-nos per primer cop, però els hi posarem les coses difícils.

5) No sabria dir-te resultat, però confio en que sigui un resultat positiu per a la Montanyesa i que ens permeti seguir aspirant a estar al playoff a final de temporada.

SASCHA ANDREU











1) Les sensacions per a diumenge són bones, ja que després de dues derrotes hem tornat a la senda de la victòria amb un partit molt treballat a casa, molt més difícil del que la gent es pensa. El sentiment és una mica de que tenim l'oportunitat d'apretar la lliga d'allò més, i donar un bon cop d'efecte que ens confirmi de cara al final de lliga a les posicions capdavanteres.

2) 2 jugadors en concret, un d'ells amic.


Javi Sanchez:

Amic fora del camp i un exemple a seguir dins d'ell.

La clau dels seus gols està en la seva fortalesa mental que té, i d'altra banda mostra any rere any que ja no es parla d'un davanter revelació, sinó d'una realitat que any a any assegura entre 15 o 20 gols a una categoria nacional com la 3ª divisió.(un crack)

Victor Duràn:
Una referència de la categoria com a central; juntament, per a mi, amb Amantini, els millors centrals de la categoria. Si diumenge em toca estar al camp i enfrontar-me a ell, segur que m'ho posarà molt difícil.

3) Només n'he viscut 2 de derbis Europa-Monta, i el record que tinc és que vàrem fer un gran partit al NOU SARDENYA, del qual gairebé ens enduem els 3 punts; i respecte a l'anada d'aquesta temporada, recordo que va ser un partit molt disputat i de gran intensitat, en el que vam allargar la nostra ratxa de victòries consecutives i ens va aportar gran moral per saber que èrem un gran equip de la categoria.

4) Tenim un grupet en comú al Whats on hi són Javi i Leon, on també hi es Amantini i un parell més (Alberto García i Ramon Montilla). Vam coincidir a Castelldefels, on vem fer gran amistat, i la veritat és que fins ara no n'hem parlat del tema, encara que suposo que d'aquí a diumenge algun 'pique' en plan broma sorgirà. Això sí, o el dia abans o després del partit, ens reunirem tots junts, que ja ho hem parlat, i en parlarem fent conya com amics que som, i que com diu Javi Sánchez, en realitat són les coses que al final et queden del futbol: persones, vivències i amics.

5) Espero un partit disputadíssim, sabent el que ens juguem els dos equips, i m'és molt difícil fer-ne un pronòstic. No et diré resultat exacte, però sí que serà un 2 a la quiniela...ajajajja.