dimecres, 5 de febrer del 2014

L'Europa ja prepara el derbi de diumenge

L'Europa ha començat a preparar aquest vespre el derbi de diumenge contra la Montañesa. L'equip va fer festa ahir després del triomf de diumenge contra el Castelldefels, i ja pensa únicament en aquest partit que pot servir per deixar molt tocat a un rival directe en la lluita pel títol: i és que, en cas de triomf, l'equip gracienc deixaria als de Nou Barris a 8 punts. A més, el conjunt de Pedro Dólera també podria assegurar-se el goal-average particular si guanyés a la Munta per més d'un gol, ja que en el partit d'anada els de Manolo González es van endur el partit per 1-0 amb diana de l'ex-escapulat Nils. Al vestidor escapulat hi ha moltes ganes de que arribi el partit de diumenge, i és que al davant es presenta un altre repte per superar: trencar el malefici històric davant la Montañesa, ja que l'Europa no ha guanyat mai als groc-i-negres en partit de lliga de Tercera divisió. De tot plegat, i de la pol·lèmica targeta groga a Rafa Leva que l'impedirà jugar el derbi, hem parlat amb l'entrenador gracienc Pedro Dólera:



CLUB I AFICIÓ ES MOBILITZEN PER AL DERBI



Diumenge serà un partit especial i això no només s'està notant al vestidor de l'Europa, sino també al club i a la grada. És per això que tothom s'està mobilitzant per viure un partit ben intens també des de la graderia. Als últims partits al Nou Sardenya l'afició ja ha jugat un paper important, i diumenge pot ser vital per sumar els 3 punts. A més, amb l'acord entre els dos clubs per veure els partits a camp contrari per només 5 euros s'espera que vingui també molta afició de la Montañesa, de manera que el derbi també es jugarà a la grada del Nou Sardenya. Així, a través de les xarxes socials han sorgit diverses iniciatives de grups d'aficionats o també del club fent una crida a assistir a l'Europa-Montañesa de diumenge a les 12h, així com també als partits del juvenil i del femení d'aquest cap de setmana a l'estadi del carrer Camèlies.

Per cert, el twitter oficial de l'Europa proposa el hashtag #DerbiEuropaMonta per comentar tot el que tingui a veure amb el partit de diumenge. D'altra banda, a través de la pàgina Pinterest de l'Europa, l'Àngel Garreta repassa una dècada de derbis en imatges.

Rangel i Rulo, en un derbi al 2004 (FOTO: Àngel Garreta / Pinterest CEEuropa)


COMENÇA UN PROGRAMA SOBRE L'EUROPA A RÀDIO GRÀCIA


Ahir dilluns 3 de febrer va començar a Ràdio Gràcia un nou programa d'esports dedicat exclusivament a l'Europa. Es tracta de '100% Europa', espai de mitja hora presentat per Aran Solé, i que cada dilluns de 19:30h a 20h repassarà la jornada del cap de setmana i farà agenda de la següent. En el primer programa, van ser protagonistes el tècnic Pedro Dólera o els golejadors de diumenge contra el Castelldefels Dani Valderas i Javi Sánchez. Si voleu sintonitzar el programa el pròxim dilluns, recordeu que Ràdio Gràcia emet al 107.7 de la FM.