dilluns, 13 de març del 2017

Vilassar 1 - Europa 0; sense gol

http://www.ceeuropa.cat/media/k2/galleries/2356/170312-primerequip-08.jpg

Decepció escapulada per una derrota davant un rival directe
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha deixat escapar una bona oportunitat per agafar aire a la classificació, en perdre 1-0 a Vilassar de Mar. Els escapulats han tingut opcions per marcar i fins i tot un pal d'Abel Rita, però s'han quedat sense marcar per tretzena vegada en 29 jornades. També els locals han enviat una pilota al travesser, però han estat més encertats en el minut 5 de la represa, amb un gol de Pau que ha acabat sent definitiu. Una altra mala notícia ha estat la lesió al peroné de Varona, quan li ha caigut un rival a sobre. Amb aquesta derrota, els escapulats perden una posició, i ara són catorzens amb 33 punts, amb 6 de marge sobre el descens directe. El pròxim diumenge a les 12h, visita el Nou Sardenya el Figueres.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Manel Moya en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial UE Vilassar

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 29ª jornada:

FONT: FCF.cat



FONT: BTV Esports


EMPAT AGREDOLÇ DEL FEMENÍ AL CAMP DEL SEAGULL

http://www.ceeuropa.cat/media/k2/galleries/2358/170312-femeni-06.jpg
L'Europa s'ha avançat però ha acabat empatant 1-1
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Una autèntica llàstima. El Femení A de l'Europa ha estat a prop de superar el totpderós Seagull a casa de les badalonines, però ha acabat empatant 1-1. Les escapulades s'han avançat en el marcador al minut 10 amb gol de Sonia, i fins i tot han tingut una rematada al pal d'Anabel abans del descans. El 0-1 deixava l'Europa a només 3 punts del Seagull a la classificació i amb plenes opcions de disputar el títol i la plaça de promoció d'ascens, però les badalonines han reaccionat: al 5 de la represa, Yosse ha empatat, i tot i les ocasions a una i altra porteria, el marcador ja no s'ha mogut. L'Europa ja suma 13 jornades sense perdre i es manté invicte a domicili. A 5 jornades per acabar la lliga, el conjunt de la Vila de Gràcia continua tercer a 6 punts del Seagull, i a 9 d'un Barça B que no podria pujar en ser filial. La pròxima jornada, l'Europa rebrà el Levante Las Planas.

Més informació i imatges del partit, al web oficial de l'Europa, o a 'Futfem.cat'.


FONT: FCF.cat