divendres, 10 de març del 2017

Prèvia Vilassar - Europa; que no s'aturi l'escalada!

L'Europa torna a Vilassar dos anys després
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa arriba a les 10 últimes jornades de lliga en la millor posició de tota la temporada (igualant la tretzena plaça de la primera jornada). Després del triomf de diumenge passat contra el Castelldefels, els de Joan Esteva tenen ara mateix 7 equips per darrere a la classificació; a dia d'avui, doncs, estarien en zona de permanència sí o sí, passi el que passi amb els catalans de Segona B que lluiten per evitar el descens. I aquest ha de ser l'objectiu claríssim en aquest tram final del campionat: continuar sumant per pujar més llocs a la taula i, sobretot, en cap cas caure per sota de la tretzena posició.

Després del triomf amb el Castelldefels, l'Europa busca 3 punts més per seguir pujant posicions
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Els escapulats arriben a Vilassar com a setè millor visitant de la lliga, i al davant tindran al pitjor local del campionat. L'equip de la Vila de Gràcia intentarà continuar la bona dinàmica fora de casa, on ja fa 4 partits que no perd: des de la derrota a l'últim minut a La Jonquera del passat 8 de gener, l'Europa acumula dues victòries i un empat: 1-2 a Vilafranca, 1-1 a Manlleu i 1-2 a La Verneda. Una ratxa a trencar? El conjunt gracienc suma 7 partits seguits sense deixar la porteria a zero.

Dani Márquez s'afegeix a la llista de baixes
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

De cara a aquest partit, Joan Esteva no pot comptar amb els lesionats de llarga durada Joel CochRojas i Javi Navarro. També s'afegeix a la llista de baixes per lesió Dani Márquez.


EL RIVAL:


El Vilassar, en el partit de la primera volta contra l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Curiosa està sent la trajectòria del Vilassar de Mar en l'any de retorn a Tercera: i és que és el quart millor visitant de la lliga, però com a local és el pitjor del campionat: els maresmencs només han pogut sumar dues victòries en 13 partits a casa, amb un pobre balanç d'11 punts de 39 possibles al Xevi Ramon. Amb tot, els de Manel Moya ocupen ara mateix la dotzena plaça, just per sobre de l'Europa, amb els mateixos punts (33). Per tant, serà un altre partit contra un rival directe per als graciencs, que han de buscar un triomf d'aquells de 7 punts: els 3 que sumes tu, els 3 que no suma el teu contrincant i, si pot ser, l'afegit del goalaverage.


L'ex Roberto Camacho torna a jugar contra l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

De cara a aquest partit, el tècnic Manel Moya no pot comptar amb els lesionats Peque i Viale. Són dubte l'ex-escapulat Dani Valderas, i Ginés per malaltia.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen al Vilassar
(FONT: Futbolcatalunya.com)


PRECEDENTS:

Faltaria afegir la derrota per 0-1 del partit de la primera volta
(FONT: Futbolme.com)

Segons el CD oficial d'Història i Estadística, Europa i Vilassar de Mar s'han enfrontat 21 vegades en partit oficial (tots a Tercera), amb una estadística ben curiosa: no han empatat mai. El balanç és de 9 victòries i 12 derrotes, amb 33 gols marcats i també 33 d'encaixats.

En el partit de la primera volta, derrota 0-1, amb golàs a la contra d'Èric López:


En el partit de la primera volta, derrota 0-1
(FONT: BTV Esports)


ESTADI:
MUNICIPAL XEVI RAMON
Avgda. Arquitecte Eduard Ferrés 155, Vilassar de Mar
Diumenge 12 març, 12h

10 euros, General.
5 euros, socis CE Europa i jubilats.
Gratis, socis UE Vilassar.

FOTO: La Xarxa

FONT: Google Maps

Temps previst per a diumenge a Vilassar de Mar
(FONT: meteosat.com)


Partits jornada 29:

FONT: FCF.cat



Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat



DECISIU PARTIDÀS DEL FEMENÍ AL CAMP DEL SEAGULL

La penya Eskapulats fa una convocatòria per als aficionats que triïn el partit del femení
(FOTO: penya Eskapulats)

Arriba l'hora de la veritat per al Femení A de l'Europa. Després d'una temporada gairebé impecable, les escapulades afronten aquest diumenge el partit que les pot ficar de ple en la lluita per l'ascens a la màxima categoria del futbol femení estatal, la Primera divisió. L'equip que dirigeix Álvaro Del Blanco, tercer amb 40 punts, visita el camp del Seagull, segon amb 46. Després d'haver guanyat a camps tan complicats com el de l'Espanyol B, el Collerense o el del líder Barça B, les escapulades buscaran ser el primer equip que guanyi aquesta temporada a Badalona. En 10 partits jugats fins ara com a local, el Seagull només ha cedit 3 empats (1-1 amb el Llevant Les Planes, 0-0 amb l'Igualada, i 1-1 amb el Sant Gabriel). De fet, fa pràcticament 11 mesos que les de Badalona no perden a casa: l'últim equip que va marxar del seu camp amb els 3 punts va ser l'Igualada, en imposar-se per 0-1 el 17 d'abril de 2016.

 L'Europa va sumar un gran triomf a Mallorca en l'últim partit a fora: 0-1 amb el Collerense
(FOTO: Josep Maria Clemente / CEEuropa.cat)

El conjunt de la Vila de Gràcia arriba al partit amb una impressionant ratxa d'una volta sencera sense perdre (12 partits), i es vol revenjar esportivament de l'últim equip que les va derrotar (0-2 al Nou Sardenya, el 30 d'octubre). El Seagull, en canvi, arriba amb els dubtes que han generat les dues últimes jornades: i és que, després empalmar un empat 1-1 amb el Sant Gabriel a camp propi i una derrota 2-1 al camp de l'Espanyol B, les badalonines han perdut la primera plaça de la classificació, en benefici del Barça B. 

FOTO: Fran Capell
El tècnic Álvaro Del Blanco explicava aquesta setmana a 'Vamos escapulados!' que "anem il·lusionats amb la intenció de donar un cop d'efecte a la lliga. Elles la tenen a la seva mà, però nosaltres somiem amb treure-se-la, i et puc assegurar que les nosres jugadores viuen i volen gaudir aquest somni". De la seva banda, la primera capitana, Kaky, fa una crida a l'afició escapulada: "Som davant un partit històric al club; li diria als aficionats que vinguin a gaudir-lo amb nosaltres i a animar; amb ells som més fortes. Us necessitem". Les altres dues capitanes, les bessones Andrea i Pili Porta, també demanen el suport del públic gracienc, en un partit amb entrada gratuïta. Andrea assegura que "arribem molt motivades, amb ganes de demostrar la manera que tenim d'entendre el futbol, amb ganes de capgirar la lliga i de jugar un partit d'aquest calibre", mentre Pili afirma que "sabem que és un dels partits més importants de la temporada i arribem més motivades que mai. L'equip té ganes de guanyar i fer gaudir a tots els aficionats del bon futbol femení. La unió d'aquest equip es veu reflectida tant dins com fora del vestidor, i això és un fet important en partits d'aquesta envergadura. Treball i ambició són paraules que tenim sempre en ment". Les entrevistes íntegres, en aquesta altra entrada d'aquest blog


Estadi:
MUNICIPAL MONTIGALÀ
Travessera de Montigalà s/n, Badalona
Diumenge 12 març, 12h

Entrada gratuïta.

FOTO: Yelp.es


FONT: GoogleMaps



FONT: FCF.cat