diumenge, 5 de març del 2017

Europa 2 - Castelldefels 1; victòria trampolí

Alegria escapulada per un triomf importantíssim davant un rival directe que impulsa l'equip a la taula
(FOTO: Sònia Pérez / CEEuropa.cat)

L'Europa ha fet un salt endavant en la seva lluita per la permanència, amb un triomf per 2-1 sobre un rival directe com el Castelldefels. L'equip de Joan Esteva ha encarrilat el partit amb dos gols en 9 minuts d'Alberto (segon en lliga) i el pitxitxi Xavi Civil (setena diana per a ell), en el darrer quart d'hora de la primera part. Amb tot, i com havíem advertit durant la setmana, un motivadíssim Jordi Cano ha estat a punt d'aigualir la festa gracienca en el seu retorn al Nou Sardenya. Un gol al minut 18 de la represa, un u contra u davant de Fer, i una falta al travesser del germà petit dels Cano (amb posterior rematada al pal de Joan Ines) han estat a punt de significar l'empat. Una rematada de Varona amb gran resposta del porter Manu Martín, un gol anul·lat a Alberto per fora de joc i un parell de bones ocasions a la contra de Civil han estat les millors opcions escapulades a la segona meitat. Al final, patiment però victòria per a un Europa que ha tornat a marcar dos gols al Nou Sardenya 14 partits oficials després (no ho feia des del play-off, davant el San Fernando).

El triomf fa pujar l'equip fins a la tretzena plaça (en permanència de totes totes), amb 33 punts. Ara mateix el descens directe és a 7 punts, la mateixa distància que tenen els escapulats respecte a la setena posició (que ara ocupa la Pobla de Mafumet). Diumenge vinent a les 12h, visita al camp d'un altre rival directe: el Vilassar de Mar.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Miki Carrillo en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial UE Castelldefels

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 28ª jornada:

FONT: FCF.cat





FONT: BTV Esports

*El femení A no jugava aquest cap de setmana.