divendres, 31 de març del 2017

Prèvia Europa - Cerdanyola; bèstia negra

Per aquelles estranyes dinàmiques del futbol, a vegades hi ha equips que et prenen la mida i als quals costa horrors guanyar. Per a l'Europa, aquest és el cas del Cerdanyola, que des que va pujar a Tercera ara fa 4 temporades, s'ha convertit en una bèstia negra per a l'equip escapulat. Els escapulats hauran de lluitar contra aquesta trajectòria el pròxim diumenge a les 12h al Nou Sardenya, en un partit molt i molt important per afrontar amb una mica més de calma el tram final de lliga. I és que guanyar a un rival directe com els vallesans podria obrir un forat de 4 punts respecte al teu immediat perseguidor, en funció dels altres resultats de la jornada. El punt extra del goal-average pot ser un altre factor a tenir en compte en un partit vital per començar a respirar tranquil (o tornar-te a emmerdar de ple en la lluita dels descensos no compensats).
Alberto serà capità; Elhadji, l'amenaça
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa arriba en bona dinàmica, després de sumar 4 dels últims 6 punts, empatant a un camp tan complicat com el de la Pobla de Mafumet, i acumulant ja 220 minuts sense rebre cap gol. Una dinàmica que situa als de Joan Esteva com la cinquena millor defensa del campionat. Aquesta fortalesa defensiva serà clau per mantenir també la solidesa adquirida als últims partits a casa: dues victòries seguides, i 7 punts dels últims 9 jugats com a local. La permanència i la tranquil·litat passen pel Nou Sardenya, i equip i afició ho han de tenir clar en tot moment.

CapiCano és baixa per sanció
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

De cara a aquest partit, Joan Esteva continua sense poder comptar amb els lesionats de llarga durada Joel CochRojas i Javi Navarro. També continuen de baixa Dani Márquez i Ignasi Varona. Per omplir encara més la infermeria, Èric Reverter s'afegeix a la llista de baixes per problemes físics, i el capità Àlex Cano tampoc podrà jugar, per acumulació de targetes.


EL RIVAL

El Cerdanyola, en el partit de la primera volta contra l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El Cerdanyola és un dels molts equips implicats en aquesta lluita (que també és la de l'Europa) per evitar el perill dels descensos no compensats dels equips catalans de Segona B. Juntament amb Andrés González al Santfeliuenc i Juanjo García al Júpiter, Toni Carrillo és un dels pocs tècnics de Tercera amb trajectòria dilatada al seu equip (9 temporades), i transmet el seu caràcter al joc de l'equip verd-i-blanc. El 'Sarda' arriba al Nou Sardenya en una bona dinàmica, i és que fa 5 jornades que no perd (26 de febrer, 0-1 contra el líder Olot), havent sumat 11 dels últims 18 punts. Un dels homes claus en aquesta bona ratxa està sent l'ex-escapulat Elhadji, que ja s'ha situat segon màxim golejador del campionat (15 dianes), només superat per aquest monstre del gol que és Marc Mas (27). Respecte a l'equip de la primera volta, els vallesans han perdut diversos jugadors, com ara tres vells coneguts de l'afició de l'Europa: Javi Sánchez (Granollers), i Rovira i Valderas (Vilassar).

De cara a aquest partit, el tècnic Toni Carrillo no pot comptar amb el lesionat Sergi Tienda.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen a la Pobla de Mafumet
(FONT: Futbolcatalunya.com)



PRECEDENTS:
Faltaria afegir la derrota per 2-1 del partit de la primera volta
(FONT: Futbolme.com)

Segons el CD oficial d'Història i Estadística, Europa i Cerdanyola s'han enfrontat 7 vegades en partit oficial, i totes des de l'ascens dels vallesans a Tercera ara fa 4 temporades. El balanç és clarament desfavorable per als interessos escapulats: 2 victòries i 5 derrotes, amb 7 gols marcats i 11 de rebuts. Al Nou Sardenya, tres derrotes en tres partits. Tocaria trencar la mala estrugança. 

En el partit de la primera volta, derrota per 2-1:


En el partit de la primera volta, desfeta per 2-1
(FONT: BTV Esports)


ESTADI:
NOU SARDENYA  
C/ Camèlies 42 - Vila de Gràcia
Diumenge 2 abril, 12h.

  10 euros General.
5 euros Pensionistes.
  Gratis Socis CE Europa, jugadors base, familiars, i menors 14 anys.

FOTOS: 'Vamos, escapulados!'

FONT: Google Maps

Temps previst per a diumenge a la Vila de Gràcia
(FONT: meteosat.com)


Partits jornada 32:
FONT: FCF.cat



Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat



EL FEMENÍ VOL RECUPERAR LA TERCERA PLAÇA

L'Europa va golejar 2-5 al camp de l'Espanyol B en el partit de la primera volta
(FOTO: Sònia Pérez / CEEuropa.cat)

El femení A de l'Europa busca tornar a guanyar aquest diumenge a les 17h al Nou Sardenya, davant l'Espanyol B. Un partidàs per la tercera plaça de la classificació que ara ocupen les periques, 3 punts per sobre de les escapulades. Amb un triomf, les jugadores d'Álvaro Del Blanco superarien les blanc-i-blaves, ja que en el partit de la primera volta ja van guanyar i assegurarien el goal-average particular. Amb tot, l'Europa fa ja 5 jornades que no aconsegueix el triomf, i ha sumat només 9 punts dels últims 24. Tot i que només ha perdut un partit en aquest tram de campionat, els empats han penalitzat molt a les gracienques. En el partit de la primera volta, l'Europa va guanyar per 2-5, amb gols de Clara, Andrea Porta (2) i Sonia (2).


FONT: FCF.cat