diumenge, 20 de novembre del 2016

Terrassa 3 - Europa 0; diumenge per oblidar

Dura derrota, l'equip cau al descens, 3 sancionats i 2 lesionats més per al derbi...
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Diumenge desastrós per a l'Europa. Els escapulats han patit una dura derrota per 3-0 a Terrassa, cauen a la zona de descens per primer cop en tota la temporada, perden 3 titulars per sanció de cara al derbi de diumenge contra el Sant Andreu (Navarro, Rojas i Joel Marín), i també hi podria haver les baixes per lesió afegides d'Óscar Sielva (que s'ha fet mal durant l'escalfament) i del porter Moha, que no ha pogut acabar el partit. Dues rematades al travesser d'Alberto i Fran Bea, 221 minuts sense marcar (només 9 gols marcats en 15 partits), o 5 derrotes en els 6 últims partits són altres de le xifres que exemplifiquen el mal moment d'un equip que, com l'any passat, sembla haver tocat fons a la jornada 15. Una altra dada molt significativa: l'Europa no perdia per 3 gols o més des del 23 de gener de 2011, quan va caure 0-3 amb la Montañesa.

L'Europa és ara divuitè amb 11 punts de 45 possibles, a 3 de la teòrica salvació (i a 5 de la salvació real a dia d'avui, ja que hi ha 3 equips catalans en descens directe a la Segona B). Diumenge a les 12h al Nou Sardenya, derbi contra un Sant Andreu que avui s'ha situat en places de play-off. Una finalíssima on només valdrà guanyar.


FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Agustín Vacas en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial Terrassa FC

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 15ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports


FONT: Youtube Cerdanyola FC