dijous, 31 d’octubre del 2013

La nova samarreta amb el logo 'Panenka' s'estrena diumenge

L'acord amb la revista Panenka ja es visualitza a la samarreta escapulada (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Com deveu recordar, ara fa dues setmanes el mític futbolista Antonín Panenka va visitar el Nou Sardenya per presentar l'acord de col·laboració entre l'Europa i la revista de futbol que porta el seu nom i té la seva seu a Gràcia. Un dels punts d'aquest acord era la presència del logotip de la revista a la samarreta escapulada del primer equip, i aquest fet es concretarà ja aquest pròxim diumenge, en el partit al Nou Sardenya contra el Vilassar de Mar. Per ara, només es farà una edició per al primer equip que no estarà a la venda, per bé que els responsables de club i la marca Elements que vesteix l'Europa estan estudiant aquesta possibilitat. Europa i Panenka, romanticisme futbolístic en estat pur...


JAVI SÁNCHEZ, PROTAGONISTA DE DUES ENTREVISTES

El 'fusell' de l'Europa, entrevistat a ràdio i TV als últims dies (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

La setmana després d'enfrontar-se al seu ex-equip, el Rubí, el davanter de l'Europa Javi Sánchez continua acaparant gran part del protagonisme mediàtic del conjunt gracienc. A les últimes hores, el pitxitxi escapulat ha estat entrevistat a BTV Esports, i també al programa 'La Nostra Lliga' que presenta Pep Vidal a Ona Sps (el programa, per cert, va triar l'europeista Rafa Leva com a millor porter de la jornada):

FONT: BTV Esports

FONT: Ona SPS


L'EUROPA S'INCORPORA TAMBÉ A LA XARXA SOCIAL 'PINTEREST'


Si fa uns dies l'Europa introduïa la seva presència a la xarxa social Instagram, ara ho ha fet a Pinterest. Totes dues són xarxes que permeten compartir fotografies, però així com a Instagram la utilització de múltiples filtres dóna lloc a fotografies més creatives i artístiques, en el cas de Pinterest, el club afegirà imatges d'alta ressolució que es poden compartir també a través d'altres llocs de la xarxa com Twitter o Facebook. Com sempre, l'Europa manté el seu tarannà pioner en la presència i aplicació de les noves tecnologies per apropar el club als seus socis i aficionats. Pots tafanejar el nou Pinterest de l'Europa, en aquest enllaç.

Encara un últim apunt de l'actualitat escapulada: el programa de TV 'Dorsal 10' que presenta Adrián Arroyo a Canal Terrassa Vallès ha fet aquest videoresum del partit del passat diumenge Rubí-Europa (als 20'55" del vídeo):

FONT: Canal Terrassa Vallès