dimecres, 9 d’octubre del 2013

El Granollers homenatja Delmàs aquest dijous

Delmàs, als 17 anys, liderant el millor Granollers de la història (FOTO: col·lecció particular Àlex Delmàs)

Aprofitant el partit del centenari de l'EC Granollers, que enfronta dijous l'equip vallesà i la selecció catalana amateur, el club granollerí retrà homenatge a Àlex Delmàs. Cal recordar que el capità de l'Europa, que es va retirar del futbol aquest estiu, va debutar a 3ª divisió amb el Granollers quan tenia només 16 anys, tal i com va explicar Delmàs en l'entrevista sobre la seva trajectòria en aquest blog, ara fa uns mesos. Amb l'Àlex a les seves files, el Granollers va fer els 2 millors anys de la seva història, i fins i tot va disputar un play-off d'ascens a 2ª B, un fet inèdit al centenari club granollerí. Segons ens ha explicat ell mateix, "M'han demanat que jugui uns minuts amb ells, que faci la sacada d'honor, i em faran lliurament d'alguns objectes commemoratius del club... evidentment, he acceptat encantat". Un merescut homenatge per a un futbolista que ha deixat empremta per tots els clubs on ha passat, per les seves virtuts dins i fora del camp.

ROVIRA SUBSTITUEIX DIEGO A LA LLISTA DE CATALUNYA

León, Cano, Rovira i Guzmán es retrobaran amb Óscar a la selecció; Diego finalment serà baixa (FOTO: Àlex Cano)

Finalment, Ramon Rovira serà el quart futbolista de l'Europa a la convocatòria de la selecció catalana per a aquest partit contra el Granollers que es juga dijous a les 20:30h al camp municipal de la ciutat vallesana. Rovira substitueix el també escapulat Diego, que causa baixa d'última hora. Aquest també ha estat el cas d'altres jugadors que inicialment havien estat convocats pel seleccionador Toni Almendros. Si voleu repassar la llista definitiva, ho podeu fer en aquest enllaç del web de la Federació Catalana. Rovira va ser un dels jugadors escapulats que es va proclamar subcampió d'Europa el passat estiu al Venetto (Itàlia); a més, just avui fa un any que va passar a la història de la selecció catalana per ser el primer golejador internacional de Catalunya, quan va fer el 0-1 davant la selecció belga d'Ardennes.

Rovira, fent l'històric primer gol internacional de Catalunya en partit oficial (FOTO: FCF.cat)

CEBRI, PROTAGONISTA A 'LES 10 VIDES DE LA TERCERA'

FOTO: Àngel Garreta / REM Images

Després de la seva aparició estelar en el partit de diumenge contra la Pobla de Mafumet, el davanter de l'Europa Cebri és un dels protagonistes del relats-ficció que escriu cada setmana en Roger Sánchez a Golcat.com. El podeu llegir en aquest enllaç.