dijous, 24 d’octubre del 2013

25.000 gràcies!!!


Si quan vaig començar aquest blog amb la ressaca de Cap d'Any m'haguessin dit que al mes d'octubre superaria les 25.000 visites, hauria pensat que encara no se m'havia passat la mona. En menys d'11 mesos i més de 200 entrades publicades, hem viscut i explicat un play-off, grans triomfs, derrotes doloroses, històries increïbles de passions escapulades, capítols sorprenents dels 106 anys d'història del club gracienc, la retirada d'un mite vivent com Delmàs, estadístiques curioses, altes i baixes... o fins i tot la històrica visita de Panenka al Nou Sardenya!!! Confiem que en el futur immediat aquest club continuï tant o més viu i segueixi oferint tantíssimes històries per explicar i gaudir. Moltíssimes gràcies a tots, escapulats i gent del futbol català que us passeu per aquí a tafanejar!! Visca l'Europa i visca la Vila de Gràcia!!


L'EUROPA GUANYA 3 PREMIS EN LA NIT DE L'ESPORT GRACIENC 2013

Millor equip femení, millor trajectòria, i millor iniciativa comunicativa (FOTOS: 'Vamos, escapulados!')

Aquest vespre se celebra, al Centre Artesà Tradicionarius de la Travessia Sant Antoni, la XVI Nit de l'Esport Gracienc. I tal i com ha informat el club a través del compte oficial de twitter, l'Europa ha rebut tres guardons en aquests premis anuals de l'esport gracienc: d'una banda, el premi a la millor trajectòria; de l'altra, el femení A ha rebut el premi al millor equip femení de l'any, després del seu ascens a Segona; i finalment, el periòdic 'L'Escapulat' ha estat guardonat amb el premi a la millor iniciativa comunicativa. Felicitats al club, a les noies de Carlos Navas, i al responsable de comunicació escapulat, Àngel Garreta, per l'excel.lent feina!


L'ACORD DE COL·LABORACIÓ, A LA REVISTA PANENKA

Fotomuntatge de la nova samarreta de l'Europa, amb el logo de la revista (FOTO: revista Panenka)

El web de la revista Panenka ha publicat la notícia de l'acord de col·laboració amb l'Europa que us explicàvem la setmana passada, i que com sabeu perfectament, va portar al mític jugador de l'ex-Txecoslovàquia a l'estadi Nou Sardenya, el passat divendres. En aquest article, hem pogut veure per primera vegada cóm serà la nova samarreta que l'equip estrenarà pròximament, amb el logotip de la publicació de futbol amb seu al barri de Gràcia.

DANI ROMERO FITXA PEL PALAMÓS

Dani Romero, en l'Europa-Vilafranca de la passada temporada (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'últim jugador de l'Europa que va marxar a l'estiu i encara no tenia equip, Dani Romero, tornarà a jugar a Tercera: l'habilidós extrem ha signat pel Palamós, segons ha confirmat aquest vespre el club empordanès. Romero va jugar al Nou Sardenya en la darrera temporada, però les lesions van ser un obstacle per que tingués continuïtat. El futbolista s'ha estat entrenant per la seva banda aquests mesos, i ara fitxa pel club palamosí, amb qui si tot va bé tornarà al Nou Sardenya en el partit que enfrontarà els dos equips el pròxim 1 de desembre. Molta sort en aquesta nova aventura!