dilluns, 21 de juliol del 2014

Presentat l'Europa 2014-2015

FOTO: 'Vamos, escapulados'

L'Europa 2014-2015 ha començat oficialment la temporada, amb la presentació davant l'afició escapulada al Nou Sardenya. L'equip de Pedro Dólera s'ha presentat amb 9 cares noves (Sergio Fernández, Oriol Dot, Sergi Pastells, Putxi, Joan Vives, Nils, Poves, Ignacio Rosillo i Padilla, avui absent per motius personals), 10 baixes respecte la passada campanya (Eloi, León, Guille Ramón, Vivó, Marc Esteban, Charly Ruiz, Cuadras, Cebri, Diego i Aitor), i la continuïtat d'11 jugadors (Alegre, Alberto, Cano, Victor Durán, Javi Lara, Guzmán, Valderas, Camacho, Rovira i Javi Sánchez Rafa Leva, que avui no hi era per qüestions personals). A més, també hi eren els 4 jugadors del juvenil que faran la pretemporada amb el primr equip: el porter Pablo Turbia, i el defensa Alejandro Royuela, el central-pivot Guillem Josa, i el davanter Álex Lozano. En l'acte, el tècnic Pedro Dólera, el capità Cano, i el president Guillaume De Bode (que ha explicat que el el club pretén posar autocars a la disposició dels socis per als partits a l'exili a Can Peixauet) han fet els tradicionals parlaments, i posteriorment els jugadors han fet una suau sessió davant els aficionats.



Aquestes són les primeres valoracions de la temporada del tècnic Pedro Dólera i el capità Àlex Cano:

FONT: 'Vamos, escapulados'




FOTOS: 'Vamos, escapulados'

FONT: BTV Esports

A partir de demà, l'equip treballarà en dobles sessions d'entrenament de matí i tarda, per començar a preparar ja els primers compromisos de pretemporada. Recordem el planning de partits:


Diumenge 3 agost, 19h (Can Peixauet): EUROPA - ESPANYOL B (1ª ronda Copa Catalunya)

Dimarts 5 agost, 18:30h (Mpal. Guinardó): EUROPA-ST.ANDREU-U.E.SANTS (triangular 4rts Torneig d'Històrics)

Divendres 8 agostsemifinals Torneig d'Històrics?

Dissabte 9 agostFinal Torneig d'Històrics? o SANTBOIÀ - EUROPA

Diumenge 10 agost2ª ronda Copa Catalunya? o RIPOLL - EUROPA

Dissabte 16 agost: SANT CUGAT - EUROPA

Diumenge 17 agost: 3ª ronda Copa Catalunya? o VILADECANS - EUROPA


Per cert, el sorteig del calendari de lliga és previst per al pròxim dijous. Recordem que el campionat començarà el 24 d'agost, i ja se saben alguns detalls del calendari.