divendres, 27 de desembre del 2013

Període obert fins al 8 de gener per inscriure's a la Comissió de Reforma dels Estatuts

FOTO: Àngel Garreta / CE Europa.cat

L'Assemblea Ordinària de Socis va decidir dilluns passat obrir una comissió per reformar els Estatuts del Club. Els socis que desitgin optar a formar part d'aquesta comissió, es poden inscriure fins dimecres 8 de gener, a través del mail administració@ceeuropa.cat, o trucant al telèfon 93 210 25 51. Tots els detalls, al web del club. A més, l'assemblea també va ratificar la memòria econòmica de la passada campanya o el pressupost de la present temporada. Informació més detallada, també al web oficial de l'Europa.


EL WEB DE L'EUROPA BUSCA EL MILLOR PARTIT DE 2013

FOTO: 'vamos, escapulados!'

Com cada any des de 2009, el web oficial de l'Europa ha obert una votació per que els socis i aficionats escapulats triïn el millor partit de l'equip en aquest any 2013 que és a punt d'acabar. Es pot votar a partir d'una preselecció de 6 partits (3 de la passada campanya i 3 d'aquesta): l'Europa-Olot, Europa-Cornellà i Europa-Castelldefels de la lliga passada, i l'Europa-Pobla de Mafumet, Europa-Ascó i Europa-Terrassa de la present temporada. Tota la informació i l'enquesta per votar, al web del club

Dos apunts més d'aquests dies: el capità de l'Europa Àlex Cano és un dels protagonistes de l'últim capítol de 'Les 10 Vides de la Tercera', que escriu Roger Sánchez a Golcat.com. Pots llegir-ho, en aquest enllaç.

I d'altra banda, BTV ha fet aquest videoresum del 2013 escapulat:

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

Als pròxims dies, celebrarem el primer aniversari de 'Vamos, escapulados!' amb un petit resum d'aquests primers 365 dies a la xarxa. Bona entrada d'any, i que 2014 sigui un any fantàstic, escapulats!