diumenge, 22 de desembre del 2013

Europa 2 - Terrassa 0; bon nadal!

Mentre el cinquè premi de la loteria queia a l'administració de Secretari Coloma 99, gairebé al davant, al Nou Sardenya, l'Europa la feia grossa. L'equip de Pedro Dólera ha tancat un màgic 2013 amb un gran triomf per 2-0 sobre un dels aspirants al play-off, el Terrassa, tancant un cicle fantàstic: i és que des del mes d'agost, han caigut al Nou Sardenya Olot, Cornellà, Ascó o Terrassa. Una victòria convincent, amb molt bones sensacions, i que deixa l'Europa líder amb 3 punts sobre l'Ascó, i virtualment campió d'hivern: un títol honorífic que es garantiria puntuant al Masnou en l'últim partit de la 1ª volta, o fins i tot perdent hi hauria moltes opcions (ja que la diferència de gols entre escapulats i Ascó és de 7 dianes). Un triomf que l'equip ha dedicat al directiu Josep Maria Romero, per qui s'ha guardat un minut de silenci abans de començar el partit.

Després de dues jornades sense guanyar, l'Europa ha ensenyat les dents des del principi, i ja als 35 segons de partit, Alegre ha estat a punt de marcar en un xut creuat. Cebri ho ha tornat a provar en una jugada individual per la dreta de l'atac, i al minut 28, ha obert el marcador: enorme jugada per banda esquerra d'un inspiradíssim Camacho, i després d'un xut al primer pal rebutjat per Ortega, el davanter escapulat remata al fons de la xarxa des de l'àrea petita. Precisament Cebri li ha donat una assistència d'or a Guzmán, però el mà a mà s'ha resolt en favor del porter terrassenc. A 5 minuts del descans, nova gran jugada per banda de Camacho, que posa una pilota mastegada al segon pal per que Cano remati a plaer amb el peu dret, i marqui el 2-0.

A la segona meitat, el Terrassa ha intentat fer un pas endavant, però l'Europa ha defensat molt bé, i fins i tot ha tingut alguna opció per fer el 3-0: un mà a mà de Cebri rebutjat per Ortega ha estat la millor oportunitat, mentre Rafa Leva només ha hagut de fer una gran intervenció, després d'un llençament de falta lateral. L'Europa tanca l'any líder amb 38 punts, amb 3 de marge sobre l'Ascó, i 5 sobre Montañesa, Rubí i Cornellà. El primer partit de 2014 serà el 5 de gener, al Masnou. En cas de victòria, l'equip pulveritzaria el rècod de 39 punts i completaria la millor primera volta de la història escapulada. Amb un empat, igualaria la marca establerta la darrera campanya.

FONT: BTV Esports

Zona Mixta:

Aquesta tarda, al programa 'En Joc' de La Xarxa, Óscar Herreros ha entrevistat al migcampista Marc Esteban, que avui tornava 3 mesos menys 1 dia després de lesió (minut 18 del player):

FONT: La Xarxa

Així ho han vist:

-Web oficial FC Terrassa

Resultats Jornada 18:

Aquí teniu el vídeoresum de la jornada que fa La Xarxa els diumenges al vespre:

FONT: La Xarxa (Roger Sánchez)

Pel que fa a la resta d'equips de l'Europa, derrota del juvenil al camp de la Damm per 3-1; el partit Alzamora-Europa B s'ha ajornat per falta de jugadors locals; i l'Europa femení no jugava aquest cap de setmana.