dilluns, 9 de desembre del 2013

La Catalunya de Cano, León i Rovira passa ronda a la Copa de les Regions UEFA

Avui Cano i Rovira han estat titulars, i León ha jugat els minuts finals (FOTO: FCF.cat)

La selecció catalana amateur s'ha classificat per a la fase final estatal de la Copa de les Regions UEFA, després d'empatar 1-1 amb Balears. Els homes de Toni Almendros acaben la 1ª fase estatal com a primers de grup amb 4 punts, i ara s'hauran de veure les cares amb Múrcia, Andalusia i el guanyador de l'eliminatòria Euskadi-Castella i Lleó. Aquesta darrera fase es jugarà del 18 del 20 d'abril, en una seu encara per determinar.

Si en el partit de divendres contra l'Aragó, els escapulats Cano i León van ser titulars i Rovira va sortir a la 2ª part, avui al Municipal de Cornellà han estat Ruvi i el capità els que han sortit d'inici, mentre el lateral esquerre de l'Europa ha jugat els minuts finals. Catalunya s'ha avançat en l'últim sospir de la 1ª meitat, amb un gol a la sortida d'un córner del jugador de la Montañesa Uri Escabrós. A la segona part, hi ha hagut diverses opcions per fer el 2-0, però l'empat de Lacueva al minut 56 ha portat el patiment en el tram final. Els illencs fins i tot han tingut una rematada al travesser que hauria eliminat als nostres. Per sort, els subcampions d'Europa podran continuar endavant en un torneig en què es volen treure l'espineta del passat mes de juny al Veneto.

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)


ÀLEX CANO, A LA XARXA: "SERIA INOBLIDABLE JUGAR AMB L'ABSOLUTA"

Seleccionador i capità han visitat 'En Joc' en format ràdio i TV (FONT: La Xarxa) 

Només unes hores després d'aconseguir la classificació per a la següent fase de la Copa de les Regions UEFA, el capità de l'Europa i de Catalunya Àlex Cano i el seleccionador català amateur Toni Almendros han visitat els estudis de La Xarxa per ser entrevistats per Óscar Herreros al programa 'En Joc' de ràdio i TV. Tots dos han coincidit que els agradaria jugar fora de Catalunya la següent fase de la competició per l'experiència que suposa, i també en què veurien com un premi que el seleccionador absolut Gerard López s'endugués algun jugador de Tercera per a l'amistós del dia 30 entre Catalunya i Cap Verd. L'entrevista sencera, en aquest vídeo (format TV) o a partir del minut 25 del player (format radiofònic):


FONT: La Xarxa


DÓLERA A LA XARXA: "SÓC A PROP D'UN RÈCORD QUE MAI HAURIA PENSAT I ESTIC MOLT ORGULLÓS"

Cano no ha estat l'únic protagonista escapulat en el programa 'En Joc' d'avui a la tarda. Aprofitant l'aturada de la lliga provocada per la disputa de la Copa de les Regions, La Xarxa ha volgut parlar amb l'entrenador del líder de Tercera, Pedro Dólera. El tècnic de l'Europa s'ha referit al moment actual de l'equip, a l'increïble partit de diumenge passat contra el Palamós, o també a la seva trajectòria en aquestes 5 temporades a Gràcia; en concret, Dólera ha valorat el rècord de partits oficials a la banqueta de l'Europa que explicava aquest blog dies enrere, i que el tècnic pratenc pot superar al mes de març (minut 42 del player).


FONT: La Xarxa

Per cert, que encara en l'àmbit de la història escapulada, aquest diumenge es complien 91 anys del primer partit de bàsquet de la història a Espanya, en què l'Europa va guanyar 8-2 al Laietà


UN TRIOMF, UN EMPAT I UNA DERROTA PER ALS PRINCIPALS EQUIPS DE L'EUROPA

En absència del partit del primer equip, la jornada del cap de setmana per als altres principals equips de l'Europa ha estat de sort diversa: gran triomf per 3-4 de l'Europa B al camp del tercer (Cerro-Penya Blaugrana Trinitat Vella), per mantenir-se ferms en el lideratge del grup 17 de Quarta Catalana, amb 3 punts de marge sobre Olimpya; sorprenent derrota del femení avui al camp del cuer, el Cerdanyola, per 2-0. Les escapulades són cinquenes amb 17 punts. I empat a 4 del juvenil davant el Roda, en un partit espectacular, que deixa els escapulats vuitens, amb 19 punts:

FONT: BTV Esports