dilluns, 2 de desembre del 2013

Cano, León i Rovira, convocats per a la Copa de les Regions UEFA

Ruvi, León i Cano, l'any passat en la fase intermèdia de la Copa Regions UEFA, a Kiev (FOTO: Álvaro Montoliu /Futbolcatalunya)

3 jugadors del líder de Tercera formaran part de la selecció catalana amateur en la 1ª fase estatal de la Copa de les Regions UEFA: Àlex Cano, Xavi León i Ramon Rovira continuen sent intocables en les llistes de Toni Almendros, i tornaran a representar l'Europa en aquesta fase inicial del torneig, que es fa de divendres a diumenge a l'estadi del Cornellà. De fet, el capi de l'Europa sona amb força a les travesses per ser-ho també de la selecció, prenent el relleu d'Albert Vivó; una figura que es confirmarà oficialment aquests dies.

L'estadi del Cornellà, a tocar del camp de l'Espanyol, seu del torneig (FOTO: Premsadelbaix.com)

Després de la final perduda als penals el passat estiu al Veneto, la selecció catalana té una espineta clavada amb aquesta competició, i vol començar a treure-se-la aquest cap de setmana: divendres a les 11h, Catalunya jugarà contra Aragó, i diumenge a la mateixa hora, contra Balears. La selecció es concentra dimecres a les 10h del matí al Municipal de Cornellà, on entrenarà a les 11h d'aquell dia i de dijous. Dissabte, en què Catalunya no juga, els de Toni Almendros tenen una altra sessió prevista a les instal·lacions del CD Fontsanta - Fatjó, també a Cornellà. 

La convocatòria completa de Catalunya i els horaris dels partits són aquests:


FONT: FCF.cat

I aquest és l'anàlisi de la convocatòria que fa el periodista de La Xarxa que va seguir la selecció al Veneto, Roger Sánchez, en el seu blog Tercera.cat.


ROBERTO CAMACHO, A BTV

Camacho, la màgia de l'Europa (FOTO: Àngel Garreta / CE Europa.cat)

Talent, màgia, elegància, desequilibri, gol... podríem trobar molts qualificatius per descriure el joc de Roberto Camacho, un d'aquells futbolistes pels que ja val la pena pagar una entrada d'un partit. Els companys de BTV Esports han repassat la seva trajectòria en aquest vídeo amb el jugador de l'Europa, el tècnic Pedro Dólera, o excompanys com l'ara porter de la Munta 'Tato' Burgada:


FONT: BTV Esports (Marcos Arizmendi / David Ferrús)