dilluns, 23 de desembre del 2013

Alegre, entre 3 i 6 mesos de baixa per un accident domèstic

La mala sort torna a acompanyar l'Europa; ara, el perjudicat és Alegre (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Quan encara estàvem de ressaca pel gran triomf davant el Terrassa, i com si fos el resum del que ha estat aquest 2013 per a l'Europa, els èxits esportius es veuen entelats per qüestions extraesportives. En aquest cas, un accident de molt mala sort del que ha informat el web oficial de l'Europa: anit, quan aparcava el seu cotxe, el lateral de l'Europa Albert Alegre va veure com el fre de mà li fallava, i en intentar retenir el vehicle, aquest li va passar per sobre la cama. 

Els primers diagnòstics assenyalaven que es tractava d'un trencament de tíbia de la cama esquerra que tindria Alegre uns 3 mesos de baixa, però aquesta tarda han saltat les alarmes. I és que els resultats de les proves mèdiques coneguts avui revelen que la lesió pot haver afectat una zona superior de la cama, i el futbolista escapulat podria haver de passar pel quiròfan. En aquest cas, el temps de baixa estimat seria d'uns 6 mesos, i la temporada podria haver acabat per al jove lateral del conjunt gracienc. Amb tot, cal ser molt prudents encara: Alegre vol esperar a noves proves i una segona opinió mèdica abans de decidir definitivament, amb ple coneixement de causa i amb el cap ben fred, si opta per operar-se o si pot seguir algun altre tractament que pugui reduïr el període de recuperació. Sigui com sigui, ara el més important és la seva salut i la recuperació més eficient.

FONT: Twitter Albert Alegre

DOTZÈ JUGADOR MÉS UTILITZAT

Alegre, en una acció del partit d'ahir (FOTO: Àngel Garreta / CE Europa.cat)

En la seva primera temporada a l'Europa, Alegre s'ha convertit en un jugador mot important a la banda esquerra gracienca, ja sigui en la posició de lateral o més avançat. Fins ara, ha jugat 15 partits de 18 possibles (en 9 d'ells com a titular), i acumula 857 minuts. Just ahir contra el Terrassa va veure la cinquena targeta groga de la temporada, que li hauria impedit jugar el primer partit de 2014 al camp del Masnou. Amb la seva baixa, i amb Alberto encara lesionat, ara mateix els tècnics disposen de 17 jugadors de la primera plantilla, i caldrà veure si el reforç que es buscava per cobrir la marxa de Del Moral no puguin acabar sent més.

Des d'aquí, enviar molts ànims a l'Albert Alegre, i desitjar-li la millor i més ràpida de les recuperacions!