dimarts, 29 de novembre del 2016

Denuncien el pagament d'entrades amb bitllets amb el lema 'Europa Merda'

Amb aquests bitllets amb insults es van pagar i repartir 112 entrades a la penya Desperdicis

Les entrades de la discòrdia
(FONT: BTV)
L'espiral d'actituds reprobables arran del derbi va viure un nou capítol el passat diumenge. Segons avançava La Xarxa de Comunicació Local, un representant del St. Andreu (segons paraules seves a taquilles) que es defineix públicament com a treballador del departament de màrqueting (i que respon a les inicials D.C.F.) va pagar 112 entrades que va repartir entre els membres de la penya Desperdicis desplaçats al Nou Sardenya, amb la particularitat que els bitllets adjuntaven el segell amb el lema 'Europa Merda'. Segons aquesta informació, quan al club gracienc van rebre el pagament en efectiu i van advertir aquesta incidència, ho van comunicar als Mossos d'Esquadra per que quedés constància oficial del que acabava de passar. Davant la gravetat dels fets, l'Europa ha presentat avui una queixa formal a la Federació Catalana de Futbol denunciant el cas.

El Sant Andreu ha emès un comunicat en què nega que la persona que va comprar aquestes entrades treballi actualment al club. Segons fonts del club quadribarrat citades per La Xarxa, ho hauria deixat de fer des del canvi més recent a la directiva andreuenca, tot i que en tots els seus perfils professionals continua acreditant-se com a membre del departament de màrqueting del Sant Andreu. Després dels molts retrets i pol·lèmiques dels últims mesos arran dels últims derbis, en aquest comunicat finalment el club andreuenc "se solidaritza amb l'Europa pels insults rebuts, lamenta profundament i condemna aquests fets. Som completament contraris a tot tipus d'insults i desqualificacions, via oral o escrita, dirigides a qualsevol persona o institució". Un bon gest que segurament feia molt de temps que s'esperava des del club gracienc. El vicepresident de l'Europa Arturo Ramírez l'ha agraït en declaracions a BTV Ràdio, però ha demanat també més compromís al seu homòleg al club andreuenc, Xavi Casas, que també ha participat en el programa radiofònic:

FONT: BTV Ràdio

Cal celebrar el canvi de to i confiar que, finalment, des de tots dos clubs s'aposti per donar coherència a aquestes paraules amb fets, seny i una normalització paulatina de les relacions. L'objectiu és comú: fer entre tots un futbol català millor, on respecte i civisme siguin innegociables.


VARONA: "ÉS UN ORGULL DEBUTAR A TERCERA AMB L'EUROPA"

Varona, diumenge en el debut a Tercera durant el derbi
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Al marge de pol·lèmiques, una de les grans notícies del derbi de diumenge va ser el debut a Tercera d'Ignasi Varona. El jove migcampista escapulat va entrar al terreny de joc al minut 88 de partit i va disputar els últims instants del derbi, amb gran actitud i presència sobre el terreny de joc en aquest breu espai de temps. De fet, seva va ser la darrera gran ocasió del partit, amb un xut fluix des de la frontal de la petita en la darrera pilota del matx. Varona s'ha mostrat molt satisfet pel debut en declaracions a BTV, que també recull els elogis del tècnic Joan Esteva:


FONT: BTV Esports


ELS GOLS DE LA JORNADA 16

FONT: Youtube FCF