dijous, 3 de novembre del 2016

Boison convocat amb Libèria

El porter de l'Europa torna a la selecció de Libèria
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El porter de l'Europa Boison Winney De Souza ha estat convocat amb la selecció absoluta de Libèria, per a l'amistós contra Kenya del pròxim dia 15 a Nairobi. Tot i que ell és nascut a les Illes Balears, té ascendència liberiana, i per això pot ser convocat amb aquesta selecció africana. De fet, no és la primera vegada que això passa, ja que el novembre de 2015 ja havia estat cridat amb el combinat liberià, quan era porter de l'Olímpic de Xàtiva. 

FONT: facebook Liberian Football Stars News 

El que sí que feia més temps que no passava és que un jugador escapulat fos internacional absolut. Segona explica el web oficial de l'Europa, la darrera vegada que això havia passat va ser amb el canvi de segle, quan l'ex-juvenil escapulat Jordi Escura va disputar 10 partits amb la selecció andorrana entre 1998 i el 2000. De fet, Escura va arribar a ser internacional en 66 ocasions, disputant partits de qualificació per a Eurocopes i Mundials davant cracks de la talla de Gerrard, Arshavin o Poborsky.

L'ex-escapulat Jordi Escura defensa Arshavin, en un Andorra-Rússia de classificació per a l'Eurocopa 2008
(FOTO: Getty Images)


XAVI CIVIL, SANCIONAT AMB UN PARTIT

Civil es perdrà el partit a Cerdanyola per acumulació de targetes
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El davanter de l'Europa Xavi Civil ha estat castigat avui amb 1 partit de suspensió per acumulació de targetes. Civil és el primer futbolista escapulat en complir el cicle de 5 targetes grogues, i es perdrà el partit del pròxim diumenge a les 17h a Cerdanyola. D'aquesta manera, els tècnics de l'Europa hauran de triar entre Abel Rita, Navarro i Gonzalo per dissenyar l'atac gracienc a les Fontetes. 

Per cert, al vestidor treballen aquesta setmana amb la consigna que Taka continuarà sent el màxim responsable de la banqueta escapulada en el partit a Cerdanyola. Caldrà veure si la situació d'interinitat del tècnic japonès canvia, o si és només qüestió de temps que pugui aterrar un altre entrenador en el lloc que va deixar Albert Poch amb la seva dimissió. 


FONT: BTV Esports