dijous, 17 de novembre del 2016

Nils, David López i Álex Fernández, rivals 'ex-capulats'

Nils, David i Álex, dilluns a l'Olímpic de Terrassa
(FOTO: Àlex Fernández)

El Terrassa-Europa del pròxim diumenge a les 17h tindrà molts alicients. Un d'ells (o potser seria més exacte dir tres), serà el retrobament amb 3 jugadors que l'any passat vestien la samarreta escapulada: David López, Álex Fernández i Nils Puchades. Com hem anat fins ara en la prèvia d'altres partits amb ex-jugadors de l'any passat, aprofitem l'avinentesa per saber què tal la nova experiència, i conèixer la seva versió de per què van marxar, tot i l'interès del club per renovar-los. Obviament, sobra dir que les opinions dels jugadors són personals i intransferibles, i que cada lector és ben grandet per quedar-se amb la versió que consideri més oportuna.


DAVID LÓPEZ: "VAIG MARXAR MOLT DECEBUT; VAIG PLORAR DE RÀBIA I IMPOTÈNCIA"


FOTO: Juanma Medina / Terrassa FC


1) Què tal per Terrassa? Tot i l'inici irregular i el canvi de tècnic, esteu només a 3 punts del play-off.

Doncs la veritat és que molt, molt bé. Sí que és veritat que no hem cobert les expectatives que es van crear a l’estiu, i vulguis o no, no pots estar tan a gustcom a un li agradaria. Però ens tracten increïblement bé, l’afició té la mateixa gana que nosaltres, i ens acompanyen a cada desplaçament que poden. A Sant Feliu eren més de 100, espectacular. A més, estic jugant a la meva ciutat, i això es un plus que sempre suma.

Respecte a la lliga, crec que estem 'a la pomada'. A banda de Vilafranca, Olot i Peralada, que s’han distanciat, la cosa està molt disputada, i tot punt que s’aconsegueix val or. Ens hagués agradat estar lluitant més amunt, però la realitat és aquesta. La nostra assignatura a millorar de cara a les següents jornades és guanyar fora; encara no ho hem fet aquesta temporada, i això ens està privant d’estar algunes posicions més amunt. Confio en la plantilla que tenim. Per sort hi ha un grup espectacular i, mica en mica, estem guanyant la intensitat tan necessària en aquesta Tercera divisió.

2) Cóm estàs veient la temporada de l'Europa? Per què creus que està tenint tants problemes? Els veus capaços de repetir la remuntada de l'any passat?

Precisament, aquest diumenge vaig estar al Nou Sardenya amb l’Álex. Al meu parer, pateix els mateixos símptomes que vam sofrir l’any passat, i la veritat és que, amb tanta pressió, quan les coses no surten bé, és molt difícil jugar. Cada minut es converteix en un autèntic martiri i un gol en contra té l’efecte de tres.

La veritat és que no conec a la gran majoria dels jugadors que hi ha, només als companys que queden de l’any passat, així que tampoc puc dir-te gran cosa perquè no els conec. Però el que vam fer l’any passat és una cosa molt i molt difícil. Es pot considerar gairebé un miracle, perquè a més de ficar-nos a play-off amb una jornada de marge, ho vam fer amb molts punts, així que la segona volta va ser una autèntica bogeria. És molt difícil aconseguir tants punts, i més a la segona volta, ja que tots els equips es reforcen, i aconseguir punts encara costa més.

3) Cóm va anar la teva sortida del club? Per què vas decidir marxar?

Bé, després d’acabar eliminats del play-off d’aquella manera, em vaig decebre moltíssim. Sempre he dit que la meva il·lusió era jugar al Terrassa, ja fos a Tercera, Segona, Primera divisió o Quarta catalana. Era l’equip que sempre anava a veure des de ben petit, i jugar a la teva ciutat, a més de a una entitat històrica, sempre és una il·lusió. Però l’any que vaig passar a l’Europa va ser espectacular, i tothom em va tractar de meravella. Al futbol sempre m’he mogut per sensacions i les que vaig tenir a aquell vestidor van ser de les millors durant tota la temporada, inclòs quant estàvem al pou. Els jugadors érem una família.

Malauradament, es van donar una sèrie de circumstàncies una vegada acabada la temporada que no em van agradar gens. Tenia la sensació que no hi hauria el mateix ambient, i no sé si és així o no, però crec que vaig encertar amb la meva decisió. Em sap de greu pels aficionats. Diumenge vaig tornar al Nou Sardenya per primer cop, i la veritat és que em vaig endur una grata sensació. Veure que la gent s’alegra de veure’t i et saluda amb un somriure em va fer molt feliç; em fa veure que el meu treball al club, tot i que va ser per poc temps, va arribar a molta gent i el valoren. La veritat és que l’Europa, juntament amb el Terrassa, té unes de les aficions més maques del nostre grup.

4) Et vas sentir decebut o dolgut amb algú al club? Algun retret per cóm va anar tot plegat?

Bé, quedaria molt be dir que no, i tots tan amics! Però la veritat és que vaig marxar molt decebut. I molt és molt. Fins i tot vaig deixar alguna llàgrima de la ràbia i la impotència. Vaig arribar a l’Europa sense demanar res, acceptant les condicions que em van oferir, perquè considerava que arribava a una entitat especial i massa sort tenia que volguessin comptar amb mi. Al playoff em vaig jugar el físic, el genoll per ser més exactes. Sí que és veritat que per decisió pròpia, però crec que vaig deixar palès el meu compromís amb el club. En acabar la temporada, creia que el compromís que vaig mantenir durant tota la temporada es veuria reconegut, però no va ser així. Més aviat al contrari, per renovar per a la següent temporada hauria de demostrar que el meu genoll estava bé, i després ja en parlaríem. Això em va fer molt de mal. Per això considero que la meva sortida no va ser com m’agradaria. Si que és cert que només he pogut estar un any, però crec que a final de temporada no es van fer les coses bé, i per això em vaig sentir decebut; en especial amb el president De Bode i l’Albert Poch.

Amb en Guillaume vaig tenir l’ocasió de parlar-ne una vegada. Ja va passar tot i vam concloure que va ser un malentès; tothom es pot equivocar, jo el primer i el que més, però si en parlem, sempre s’arriba a una entesa. En canvi, amb l’Albert ja no vaig saber res més. És més, l’últim dia que el vaig veure, no va voler ni mirar-me a la cara a l’hora d'acomiadar-me. Es va prendre la meva marxa i la d'alguns companys com una cosa personal contra ell, i en cap cas és així. A més, era una altra persona, que a la cara em deia que era imprescindible per a l’any següent, però a l’esquena meva comentava que no es refiava del meu genoll. Si no confies en mi, ho dius a la cara i tan amics, no passa res, no seria el primer. Gran part de culpa de que fitxés per l’Europa la va tenir ell, perquè el considerava un súper classe, però també la té de que marxés.

5) Has parlat amb algun ex-company? Alguna aposta, bromes, etc per al partit de diumenge? La teva porra per al Terrassa-Europa?

Amb els de l’any passat encara tinc relació, vam fer molt bona pinya, i encara alguns d’ells ens veiem de tant en tant per sopar tot junts i fer unes rialles. A la llarga, és el que queda del futbol, i penso que de l’Europa em porto alguns grans amics. Amb el que més parlo és amb Alberto, i la veritat és que encara no hem parlat de res respecte a aquest partit. Però segur que alguna aposta caurà per afegir un al·licient més al partit. Si tinc l’ocasió de jugar, espero que no em toqui marcar-lo a l’estratègia a pilota aturada, perquè és un animal.

La meva porra per al Terrassa-Europa? Doncs confio en emportar-nos la victòria, tot i que ja sabem que no serà gens fàcil. Amb el canvi d’entrenador, la intensitat sempre augmenta, i no descobreixo cap cosa si dic que l’Europa té un autèntic equipàs. Espero que no tinguin el seu dia, i que nosaltres estem inspirats de cara a porteria. Serà un partit bonic per a mi i per a qualsevol que li agradi el futbol.


ÁLEX FERNÁNDEZ: "NO VAIG NOTAR FEELING NI PROU INTERÉS PER CONTINUAR A L'EUROPA"


FOTO: Juanma Medina / Terrassa FC

1) Què tal per Terrassa? Tot i l'inici irregular i el canvi de tècnic, esteu només a 3 punts del play-off.

Sí, hem passat per una ratxa un pèl inestable, amb canvi de tècnic inclòs, però l'equip segueix enganxat a la zona alta i a tan sols 3 punts de la quarta plaça. És una pena, perquè ens estan penalitzant molt els resultats fora de casa, però estem convençuts i treballem per ser a la zona alta el més aviat possible.

 2) Cóm estàs veient la temporada de l'Europa? Per què creus que està tenint tants problemes? Els veus capaços de repetir la remuntada de l'any passat? 

De moment els resultats són els que manen i per a un club com l'Europa la temporada no està sent bona fins ara. No sé els motius pels que no els hi surten les coses. Crec que si no et trobes dins el vestidor, les explicacions son difícils de trobar. D'altra banda, crec que repetir la segona volta que vam fer l'any passat és molt difícil. Vam treballar molt i vam haver de retallar molts punts quan tot semblava perdut. Difícilment tornarem a veure la increïble dinàmica que vam fer l'any passat, però res és impossible.

3) Cóm va anar la teva sortida del club? Per què vas decidir marxar?  

La trucada del Terrassa, l'interès que demostraven per mi i la transparència amb la que parlàvem van ser determinants per decidir-me. A més, significava tornar a "casa meva", a un club on vaig passar molt bons anys. La meva sortida del club va ser molt ràpida. Al dia següent de tenir la reunió amb l'Albert ja vaig decidir deixar el club. Durant la reunió no vaig notar el feeling ni l'interès suficient per continuar a l'Europa. Durant la negociació, van haver-hi moltes contradiccions que feien que no pogués confiar en el que em deien i quedar-me a l'Europa.

4) Et vas sentir decebut o dolgut amb algú al club? Algun retret per cóm va anar tot plegat? 

Decebut sí. Tot l'interès i suport de paraula que vaig rebre durant les últimes jornades i el play-off, parlant sobre la temporada vinent fossin quins fossin els resultats, no es van veure reflectits en una reunió freda en la que no es mostrava ni es lluitava pràcticament per la meva continuïtat en expressar les meves sensacions i veure que tenia la oferta del Terrassa. Si ja tenia gairebé una decisió presa, me la van facilitar encara més.

5) Has parlat amb algun ex-company? Alguna aposta, bromes, etc per al partit de diumenge? La teva porra per al Terrassa-Europa? 

De moment encara no, però guardo molt bona relació amb tots ells. El vestidor que hi havia l'any passat va ser la clau de l'"èxit". No m'havia plantejat cap resultat, però sí la victòria. Aposto per un 2-0. Serà un partit d'alt nivell segur.


NILS: "LA PRIMERA OPCIÓ ERA JUGAR A SEGONA B"


FOTO: Juanma Medina / Terrassa FC

1) Què tal per Terrassa? Tot i l'inici irregular i el canvi de tècnic, esteu només a 3 punts del play-off.

El vestidor m'ha rebut molt bé. Hi ha molt bon ambient i em sento molt còmode. A casa, l'equip està fent bons partits i guanyant punts, però si volem estar a dalt hem de guanyar fora de casa.

2) Cóm estàs veient la temporada de l'Europa? Per què creus que està tenint tants problemes? Els veus capaços de repetir la remuntada de l'any passat? 

L'Europa té jugadors bons amb experiència a Tercera, però potser com a conjunt no acaben de funcionar! A veure si després del partit de Terrassa el nou entrenador troba la tecla per que tot funcioni.

3) Cóm va anar la teva sortida del club? Per què vas decidir marxar? 

Al final de temporada em va sortir la possibilitat de pujar de categoria i anar a Badalona, i era una gran oportunitat, però no ha sortit com volia!

4) Et vas sentir decebut o dolgut amb algú al club? Algun retret per cóm va anar tot plegat? 

Tenia bastant clar que la primera opció era jugar a Segona B! El club em va oferir renovar, però jo ho tenia clar.

5) Vas tenir la opció de tornar a les últimes setmanes. Per què vas triar el Terrassa?

Vaig tornar a parlar amb l'Europa, però els excompanys i el projecte que volen fer a Terrassa em van fer decantar per aquest club que m'ha rebut molt bé.

6) Has parlat amb algun ex-company? Alguna aposta, bromes, etc per al partit de diumenge? La teva porra per al Terrassa-Europa? 

Amb algun he parlat... però queda entre nosaltres!! Jeje. La meva porra es una victòria del Terrassa 2-0.


NOVETATS A LA VISTA A LA PLANTILLA I COS TÈCNIC

Matías Borsot s'incorpora al cos tècnic
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

En la seva segona setmana com a entrenador de l'Europa, Joan Esteva ha començat ja a extreure algunes conclusions respecte a les mancances de l'equip. Això es pot traduir pròximament en forma de fitxatges, i això ja ha passat, de fet, al cos tècnic. Tal i com ja ha deixat entreveure en algunes compareixences públiques aquests dies, l'entrenador escapulat vol incorporar algun jugador que pugui completar el potencial de la plantilla. Després de l'adéu a l'estiu de futbolistes com Nils, Montoro o Rovira, la posició d'extrem va quedar força desguarnida, i ara que el nou tècnic vol fer alguns canvis en la manera de jugar de l'equip, vol potenciar aquesta zona del camp. I és que en la plantilla actual, només Jordi Cano i Reverter poden ocupar aquesta posició natural amb garanties.

D'altra banda, Esteva ha incorporat al seu staff tècnic a Matías Borsot, que ja va ser el seu segon entrenador al Sant Andreu, i amb qui també va coincidir com a director esportiu de l'Sporting Mahonès quan l'entrenador era l'actual tècnic de l'Europa.


2 comentaris:

Mizi Margueron ha dit...

Hola sóc Mary Michael, estic aquí a spreed aquesta bona notícia a tot el món en com tenia amor meu marit i tornar. M'estava tornant boig quan el meu amor em va deixar per una altra noia el mes passat, però quan vaig conèixer un amic que em presentes a DrIgbinovia el gran Missatger, narrava el meu problema per DrIgbinovia sobre com el meu marit em va deixar i també com necessitava per aconseguir una feina en una empresa molt gran. Només em va dir que he arribat al lloc correcte eren estaré tenint el meu desig de cor sense cap efecte secundari. Em va dir el que he de fer, després que va ser fet, en els propers dies 2, amor meu em va trucar per telèfon i estava dient trist per a la vida em abans d'ara i també en la setmana que ve un després meu amor em va trucar per ser demanant perdó , Em van cridar per entrevista a la meva empresa desitjat era que havia de treballar com el supervisor. Sóc tan feliç i aclaparat que he de dir això a tot el món com ajudar a Drigbinovia em concedeix el meu desig de cor. Drigbinovia és especialista en tot tipus d'encanteri i màgia. Si necessites qualsevol tipus d'ajuda en contacte amb Drigbinovia a la següent adreça electrònica: doctorigbinovia93@gmail.com

Gràcies a mi més tard.

Anònim ha dit...

HE TORNAT EL MEU EX AMB LA SOLUCIÓ DE DR DAWN
Em vaig posar en contacte amb DR DAWN mitjançant un testimoni escrit sobre ell i també vaig trobar molts testimonis sobre com ajuda els altres amb les seves vides. Tornar amb un ex és un dels sentiments més íntims que a molta gent li agradaria experimentar, sobretot perquè aquests records amb el nostre ex sempre ens ennuvolen la ment quan algú altre fa algunes d'aquestes coses que solia fer el nostre ex. Fa gairebé 6 anys que sóc pare solter i tot i que el meu exmarit estava lluny dels meus fills, encara m'agradaria que tornés a veure'm algun dia. Aquest encanteri que vaig conèixer conegut com DR DAWN em va ajudar amb els meus desitjos i estic encantat de dir que he tornat amb el meu exmarit. El resultat es va manifestar després de 48 hores, quan em va assegurar, i l'amor i la connexió que vam compartir es van restaurar increïblement. Si vols tornar amb èxit amb el teu ex,
*Si vols concebre.
*Si necessites complir el teu desig.
contacteu amb aquest gran metge de l'amor per WhatsApp: +2349046229159
Correu electrònic ( dawnacuna314@gmail.com)