dilluns, 7 de novembre del 2016

Joan Esteva, nou entrenador de l'Europa

Joan Esteva va jugar en categories inferiors de l'Europa
(FOTO: L'Esportiu)

L'Europa ja té nou entrenador. Després de la dimissió d'Albert Poch, i dels dos partits dirigits interinament per Takaisha Siraishi 'Taka', Joan Esteva es converteix en el màxim responsable de la banqueta escapulada. Aquest barceloní de 43 anys té experiència a Tercera i fins i tot a Segona B: els inicis de la seva trajectòria com a tècnic van ser a equips com l'Alella (com a jugador/entrenador), o el Sant Cugat (ja com a entrenador de ple dret, 2006-2008), i ha passat bona part de la seva trajectòria com a tècnic a les Illes Balears i País Valencià: ha dirigit equips com l'Sporting Mahonés (2008-2011, amb un ascens a Segona B), Constància (2012-2014, en una etapa en què va entrenar els ara jugadors escapulats Sergi Campoy i Joel Coch), Castelló (2014-2015), i la seva darrera experiència va ser la temporada passada al Sant Andreu, on va fitxar amb la temporada començada per substituir Manolo Márquez. Esteva va sortir molt decebut del club andreuenc, ja que es va assabentar que no seguia per la premsa, i ara es trobava sense equip. 

Esteva també té passat escapulat, ja que va jugar 4 anys a l'Europa en categories Infantil i Juvenil, fins que va marxar la temporada 90-91 al futbol base de l'Espanyol. També va jugar a equips com l'Hospitalet, St. Andreu (mitja temporada), Cerdanyola de Mataró (quan era equip de Tercera), però una lesió al dit gros del peu el va obligar a retirar-se de jove, i va centrar el cuquet futbolístic en la faceta d'entrenador. Ara, a l'Europa, tindrà la difícil tasca d'intentar reviure un equip amb molts dubtes i pocs punts.

Joan Esteva tindrà al seu costat a la resta de membres de l'actual cos tècnic, i a primera hora de la tarda ja ha pogut conèixer a la plantilla escapulada. Aquesta tarda escoltarem les primeres impressions del nou tècnic escapulat. A les pròximes hores, ho podreu escoltar en aquest blog.