dimarts, 15 de novembre del 2016

Els gols de la jornada 14

FONT: Youtube FCF


NAVARRO I RUBI ESTARAN A PUNT PER A TERRASSA

FOTO: Sonia Pérez / CEEuropa.cat

A banda de la derrota, el derbi davant la Montañesa també va deixar dos futbolistes escapulats que no van poder acabar el partit per problemes físics: Navarro i Rubi. Afortunadament, tots dos podran estar a punt per al partit a Terrassa del pròxim diumenge a les 17h. Segons explica el web oficial del club, les proves mèdiques a las que es va sotmetre Navarro a la Clínica del Pilar van revelar que la topada amb el porter de la Monta Tato Burgada no va provocar cap lesió, més enllà del propi cop. Si tot va bé, amb repòs i recuperació el davanter escapulat no hauria de tenir cap problema per jugar amb normalitat als pròxims partits.

Pel que fa a Rubi, va haver d'abandonar el terreny de joc en rebre una planxa d'un rival. Tot i que la jugada li va deixar els tacs marcats al peu, el lateral gracienc ja està recuperat i tampoc hauria de tenir cap problema per jugar diumenge si els tècnics ho creuen convenient.

El dia després del partit davant la Montañesa, el tècnic Joan Esteva explicava a BTV que ha detectat mancances en la composició de la plantilla i vol solucionar-ho quan abans millor. Fitxatges a la vista...?


A TERRASSA, ELS SOCIS DE L'EUROPA PAGARAN NOMÉS 5 EUROS

Terrassa - Europa de la passada temporada
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El Terrassa ha anunciat al seu web oficial l'acord de reciprocitat amb l'Europa, per tal que els socis dels dos clubs paguin només 5 euros com a visitants en els partits que enfrontaran els dos equips en el present campionat de lliga. Així, els socis escapulats que visitin aquest diumenge l'Olímpic de Terrassa pagaran aquesta xifra i tindran accés a qualsevol zona de l'estadi egarenc. Els preus oficials dels partits del Terrassa són 10 euros a la Tribuna, i 5 a general i gols.

Amb aquest, l'Europa ja té tancats acords de reciprocitat amb 6 clubs del grup català de Tercera per a aquesta temporada: Terrassa, Montañesa, Figueres, Vilassar de Mar, Júpiter i Santfeliuenc.