dimarts, 14 de gener del 2014

L'Europa fitxa Albert Cuadras i dóna la baixa a Édgar

FOTO: bdfutbol.com

L'Europa ja té un segon reforç d'hivern per afrontar la part decisiva de la temporada: es tracta del lateral esquerre de 27 anys Albert Cuadras. Durant l'últim any i mig va jugar al Cerdanyola provinent del San Lorenzo; a l'equip del Vallès va ser capità i peça clau de l'històric ascens del conjunt de Toni Carrillo a Tercera Divisió. Aquesta temporada hi va estar jugant fins a principis de desembre, i va fer... 5 gols en lliga i un parell més en Copa Catalunya! Una xifra gens menyspreable tractant-se d'un lateral, però que té una explicació: i és que Cuadras és un especialista en els llençaments de penal, i enguany ha foradat porteries com les de Cornellà, Rubí, Pobla de Mafumet, Vilassar, Gavà o Castelldefels. A més, enguany havia jugat molts partits de pivot defensiu. A principis de desembre, el nou fitxatge de l'Europa va marxar al Vista Alegre, i ara tindrà la oportunitat de tornar a reivindicar-se a Tercera, cobrint la baixa del lesionat Albert Alegre, i compartint lateral també amb Xavi León. Es tracta d'un jugador polivalent, de bon toc i agressivitat defensiva, que augmentarà encara més la competitivitat de la plantilla.

FONT: BTV Esports

Albert Cuadras, un lateral especialista des del punt de penal (FOTO: David Grau / REM Images / Golcat.com)


ÉDGAR DOMINGO, SEGONA BAIXA DE L'EUROPA EN AQUESTA LLIGA

Édgar deixa l'Europa; molta sort en el futur! (FOTO: 'vamos, escapulados!')

El fitxatge de Cuadras comportarà també un altre moviment a la plantilla escapulada. I és que les limitacions económiques han provocat que per poder portar un altre jugador, el cos tècnic hagi de donar una baixa per quadrar pressupost. En aquest cas, qui deixarà l'equip serà Édgar Domingo, que serà el segon jugador escapulat que deixi l'equip, després de la marxa a mitja temporada de Cristian Del Moral. Édgar va arribar la temporada passada provinent del Cornellà i es va fer un lloc de titular indiscutible, jugant 30 partits de lliga i 1 de play-off (tots com a titular), i acumulant 2.609 minuts, 6 targetes grogues i 3 expulsions (dues per doble groga, i una per vermella directa). Enguany, però, amb l'arribada de Guille Ramon, el lateral dret escapulat havia perdut presència a l'equip: només ha jugat 6 partits (tots de titular), acumulant 521 minuts i 1 targeta groga. El pròxim destí d'Édgar podria ser el Santboià, que s'ha interessat en el jugador de l'Europa. Des d'aquí, agrair-li l'entrega i la dedicació, i desitjar-li molta sort en el futur!

En principi, amb aquests moviments la plantilla de l'Europa quedarà tancada. L'arribada d'un atacant només es duria a terme si es produeix alguna 'ganga', ja que el pressupost destinat a la primera plantilla ja està cobert. En cas de necessitat per sancions o lesions, el cos tècnic compta amb els jugadors del filial i el juvenil per cobrir possibles emergències.