diumenge, 26 de gener del 2014

Gavà 1 - Europa 1; condemnats a l'empat

L'equip acumula tres empats per 1-1 a la segona volta (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Idèntic resultat, però molt millors sensacions. L'Europa ha netejat la imatge donada davant el Santboià però ha desaprofitat un munt d'ocasions clares de gol i ha acabat empatant 1-1 a Gavà, condemnat per la falta de punteria. Javi Sánchez ha fet el seu dotzè gol de la temporada, però els blaugranes han acabat empatant de penal en una de les poques arribades que han fet en tot el partit. Amb tot, el tercer empat consecutiu des que va començar la segona volta redueix l'avantatge respecte als perseguidors immediats.

Conversa entre tècnics abans del partit (FOTO: La Xarxa / Toni Castro)

Abans de començar el partit, s'ha guardat un minut de silenci per l'exdirectiva del Gavà i ex-regidora de l'ajuntament gavanenc Maite Martí. El Gavà ha sortit amb empenta, però l'Europa ho ha contrarrestat amb intensitat i una forta pressió a la sortida de la pilota blaugrana. El ventall d'oportunitats gracienques per marcar s'ha obert al minut 19, amb una gran assistència de Marc Esteban rematada per Cebri dins de l'àrea que Aleix Ceballos ha tret amb el peu. Un defensa ha evitat el gol gairebé sota pals a rematada de cap de Cano, i la més clara de tota la primera part ha estat per a Guzmán: intel·ligent servei de falta de Javi Lara trencant la defensa avançada del Gavà, excel·lent control de Guzmán per encarar l'un contra un davant el porter, però errada en la definició en voler ajustar tant la pilota al pal llarg que ha acabat sortint fregant-lo, ja amb Ceballos superat. Semblava increïble, però s'ha arribat al descans amb empat sense gols.

A la segona meitat, l'Europa encara ha tingut més opcions: una rematada de cap de Camacho ha sortit fregant el segon pal. Al minut 13 de la represa, mal rebuig local, cop de cap de Marc Esteban des de la frontal de la petita, i mà increïble de Ceballos volant amb molt de reflexes. I a la sortida del cóner, el gol escapulat: serveix Javi Lara i Javi Sánchez, que tocava la seva primera pilota en acabar d'entrar al terreny de joc, la remata de cap per fer el 0-1. Però a 20 minuts del final, la jugada desgraciada del partit: rebuig llarg sense cap mena d'intenció del porter gavanenc, i el davanter Biyong sprinta i la lluita fins a l'interior de l'àrea de tal manera que arriba abans que Cano i Rafa Leva; quan la pilota bota, Biyong posa el cap i és més ràpid que el porter escapulat, que en voler rebutjar de punys amb contundència, acaba impactant a la cara del rival. Un penal tonto però clar, que li ha costat una targeta groga a Leva. Quiles ha transformat el penal en l'únic xut entre pals en tot el partit del Gavà, que s'enduia així un "premi excessiu", tal i com deia el seu tècnic Albert Poch en la roda de premsa posterior. Amb tot, l'Europa encara ha tingut 4 opcions més per guanyar, però amb el mateix desencert previ: un xut de Javi Lara fregant el travesser, un cop de cap de Javi Sánchez massa alt, un altre un contra un de Guzmán que ha xutat fort però desviat, i una darrera falta a la frontal de Charly Ruiz al límit del temps que ha sortit alta. Instants abans, el local Oriol ha estat expulsat per una duríssima entrada sobre Rovira, i també el segon entrenador gracienc Dani Contreras ha vist la vermella per protestar les constants pèrdues de temps dels jugadors del Gavà.

L'Europa es manté líder per novena jornada consecutiva, però veu reduit el seu avantatge respecte als perseguidors immediats, que han tornat a canviar: ara el segon és l'Ascó, a 2 punts dels graciencs, i el tercer ja és el Cornellà, a només 3 punts. L'equip tindrà ara dues jornades consecutives a casa, on rebrà a Castelldefels i Montañesa, en un derbi apassionant de la zona alta. 


FONT: BTV Esports


 
FONT: Gavà TV


FONT: FCF.cat



Així ho han vist:

-Web oficial CEEuropa
-Reaccions tècnics (web CE Europa)

-Golcat
-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-Passió Esportiva

-L'Independent de Gràcia
-Havok Gavà


Resultats Jornada 22:


FONT: FCF.cat


Aquest és l'habitual videoresum de la jornada que fa els diumenges al vespre Roger Sánchez a La Xarxa:

FONT: BTV Esports

Pel que fa als altres principals equips de l'Europa, el femení ha sumat un gran triomf contra el Barça B per 1-0, i es mantenen quartes a només 3 punts de l'ascens. Punxada de l'Europa B al camp de l'Albirex Nagata, 1-1, que fa que els escapulats perdin el lideratge en favor de l'Olympia, ara 1 punt per sobre. I triomf del juvenil per 1-0 sobre el Girona, per situar-se onzens amb 25 punts.