dimarts, 14 de gener del 2014

Albert Vivó: "Mai he estat campió de Tercera, i seria molt bonic"

Albert Vivó, el primer dels fitxatges d'hivern de l'Europa... (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Albert Vivó viu els seus primers dies com a escapulat, i ja ha començat a sentir de primera mà tot el que això representa. Futbolista treballador i polivalent, ens acompanya somrient i amable, instants abans de l'entrenament, al vestidor visitant; aquest que havia trepitjat diverses vegades a Tercera, i que a partir d'ara ja no serà el seu. Ambiciós pel que fa a objectius a complir a Gràcia, desitja il·lusionat que arribi l'hora de debutar:

FONT: 'vamos, escapulados!'


ALBERT POCH: "AMB VIVÓ, L'EUROPA FITXA UN FUTBOLISTA 10 I UNA PERSONA DE 10 I MIG"

L'entrenador del Gavà, un dels 'pares futbolístics' de Vivó (FOTO: Ara.cat)

Un dels homes claus en la trajectòria d'Albert Vivó als últims anys ha estat el seu entrenador al Gavà, Albert Poch. Amb ell va jugar 109 partits de 114 possibles, i es va convertir en una mena d'extensió del tècnic sobre la gespa i al vestidor. Hem parlat amb ell per que ens expliqui més coses del primer (i que no serà l'últim; atents a les pròximes hores) dels reforços d'hivern escapulats...


FONT: 'vamos, escapulados!'


DIEGO, JAVI SÁNCHEZ, CAMPANYA DE SOCIS, PENYA ESKAPULATS... ACTUALITAT ESCAPULADA A DOJO!

El màxim assitent de l'Europa, protagonista a Golcat (FOTO: Àngel Garreta / REM Images)

L'actualitat escapulada va ben farcida a les últimes hores: comencem per protagonistes mediàtics dels darrers dies. El líder d'assistències de l'Europa amb 5, Diego Fernández, protagonitza aquest relat de ficció dins la secció 'Les 10 Vides de la Tercera' de Roger Sánchez a Golcat.

Un altre dels protagonistes al partit de Cornellà, el pitxitxi escapulat Javi Sánchez, és objecte d'aquesta entrevista al web oficial de l'Europa. El davanter de l'Europa explica les seves sensacions en aquests primers mesos a Gràcia, objectius col·lectius i personals, i també algunes curiositats.

FOTO: CEEuropa.cat

Precisament en aquesta entrevista, Javito convida als aficionats de l'Europa que encara no ho siguin a fer-se socis aprofitant el nou carnet per a la 2ª volta. També al web de l'Europa teniu tots els detalls sobre aquesta nova campanya de socis destinada a la part final de la temporada. Per 65 euros (adults) o 40 (jubilats i joves entre 18 i 25 anys), és una molt bona oportunitat per viure de primer mà una temporada que sembla molt propícia per reeditar (o fins i tot millorar) els èxits de la passada campanya. A més, el club convida a socis i aficionats escapulats a participar a les xarxes socials, recordant, amb el hashtag #elteumoment, les vostres vivències relacionades amb l'Europa.

Eskapulats, la nova i ambiciosa penya de l'Europa (FOTO: twitter @eskapulats)

I els que pensen viure de ben a prop i de manera molt activa aquesta temporada són els ESKAPULATS, una nova penya de l'Europa que convida a tots els joves de la Vila de Gràcia a unir-se amb ells per donar suport a l'equip en aquesta temporada amb al·licients tan estimulants com el títol de lliga de Tercera o repetir el play-off d'ascens a 2ªB. Els Eskapulats ja són a twitter i facebook, convoquen a qui vulgui unir-se a ells diumenge a les 11:15h a les taquilles del Nou Sardenya, i han preparat un manifest fundacional i un vídeo per al pròxim partit contra el Santboià:


FONT: Eskapulats