dilluns, 28 d’octubre del 2013

Rubí 0 - Europa 2; tornant a caminar pel costat salvatge de la lliga!

Cebri ha marcat 1 any menys 1 dia després i l'Europa torna a play-off (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Si no hagués marxat en Lou, avui podríem dir que ha estat a perfect day. Com la setmana passada, l'Europa ha estat un dels dos únics equips dels que fins avui eren els 6 primers classificats que ha guanyat en aquesta jornada; en només 7 dies, hem passat d'estar en una situació delicadíssima si perdíem contra l'Ascó, a quedar-nos a només 2 punts del líder Montañesa i recuperar plaça de play-off. El triomf per 0-2 al camp del fins avui líder Rubí serveix per confirmar la recuperació de l'equip (que torna a marcar i guanyar fora un mes i mig després), però també la dels lesionats: Cebri ha tornat a ser titular i a marcar el dia abans que es complís 1 any dels seus dos últims gols abans de lesionar-se, davant el Gavà al Nou Sardenya; i Camacho ha fet de revulsiu a la 2ª part, i ha marcat el seu segon gol del curs per tancar el triomf.

Possiblement la clau del partit ha estat doble: la major efectivitat dels escapulats davant un Rubí que també ha fet mèrits per marcar, i la recuperació de la infranquejable solidesa defensiva, que ha permès deixar la porteria a zero per quarta vegada en aquest curs (totes quatre a domicili). Rafa Leva ha tornat a fer de les seves amb bones aturades, i el bloc ha sabut jugar com més li convenia per minimitzar el mal que fan els locals jugant amb espais. Els primer gol ha arribat al minut 53, quan Camacho ha pentinat de cap per que Cebri guanyés el cos a cos amb el central i rematés creuat davant la sortida de Segovia. La defensa local ha reclamat mà del davanter escapulat en el control, però en les imatges fa la sensació que no hi ha voluntat per part de Cebri, tal i com exigeix la norma per que sigui considerada infracció. La sentència ha arribat a 5 minuts del final, quan Diego ha lluitat i recuperat molt bé una pilota en l'extrem esquerre, i l'ha posat de meravella per que Camacho rematés de volea al segon pal. Setè triomf en 11 partits de l'Europa, que després d'aquelles 3 derrotes consecutives ha reaccionat sumant 10 punts de 12. Una recuperació que el porta a ser ja tercer, empatat amb el segon Rubí, i a només 2 punts del líder Montañesa. Un altre cop walking on the wild side de la lliga...

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

L'habitual videoresum de La Xarxa amb els gols de la jornada:

FONT: La Xarxa

Cara i creu per als altres equips principals de l'Europa: gran victòria del juvenil per 2-0 sobre el Badalona, que deixa els escapulats tercers, a només 1 punt dels badalonins, i a 5 del líder Barça. En canvi, primera derrota de l'Europa B per 2-1 al camp del Monopol; ara el filial gracienc és segon, a 3 punts del líder Olympia. El femení descansava aquesta setmana perquè no hi havia lliga.