diumenge, 13 d’octubre del 2013

Figueres 0 - Europa 0; punt agredolç

Ni Figueres ni Europa han sabut veure porteria (FOTO: Àngel Garreta / CE Europa.cat)

Després de 13 partits oficials sense fer-ho, l'Europa ha tornat a empatar. Un resultat que no ha deixat satisfets ni a uns ni a altres: als locals, perquè han tingut dues opcions claríssimes només començar, i als graciencs perqué mica en mica s'han fet amb el control del partit però els ha faltat encert en la definició per endur-se els 3 punts de Figueres i aprofitar que els locals han jugat amb 10 als últims 12 minuts per lesió de Serra quan ja havien fet els 3 canvis. 43 anys després, continua la maledicció... l'Europa ja porta 282 minuts sense marcar a fora, des del segon gol de Javi Sánchez a Castelldefels l'11 de setembre. La nota positiva del partit: per tercera vegada a la lliga, els escapulats han deixat la porteria a zero.

El partit s'hauria pogut posar molt coll amunt a la primera mitja hora, amb dues arribades elèctriques dels figuerencs: al minut 11, Jairo ha superat Rafa Leva però s'ha trobat amb Cano, que sota pals ha tret la pilota quan Vilatenim ja cantava el gol. I al minut 30, Bernat ha driblat Leva en un u contra u, però ha rematat inexplicablement (i afortunadament) contra el pal esquerre de la porteria gracienca. Les arribades de l'Europa en aquest temps s'havien limitat a una cop de cap desviat de Camacho i a una jugada en què Diego s'havia quedat sol però ha estat molt lent a l'hora de rematar. Al minut 39 ha arribat la més clara per als graciencs a la 1ª part, amb un cop de cap de Camacho que Reig ha tret espectacularment a córner.

Només començar la 2ª part, l'Europa ha reclamat un penal sobre Charly Ruiz que l'àrbitre no ha assenyalat. Amb tot, els de Pedro Dólera han imposat el seu joc més el·laborat durant el segon temps, i han tingut ocasions per endur-se els 3 punts: una acció en què el porter s'ha avançat a Guzmán, 3 cops de cap d'Alberto, Camacho i Cebri (que avui ha jugat 33 minuts), una acció en què Valderas no ha reaccionat a temps sol al segon pal, i una rematada forçada de Cebri caçant una pilota que s'ha passejat per l'àrea petita han estat una producció com per que l'Europa hagués tret més profit, però malauradament, ha tornat a faltar pòlvora: tercer partit dels cinc darrers en què els escapulats no marquen, i només 4 punts de 15 en aquestes jornades. L'equip continua sisè, però ara a 6 punts del nou líder, Rubí, a qui visitarem d'aquí a 15 dies. Abans, la pròxima jornada, un altre partit complicadíssim, a casa contra l'Ascó.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

-Rodes de premsa de Pedro Dólera i Xavi Punsí (via Girona Notícies)
-Declaracions dels tècnics (web CE Europa)

Així ho han vist:

Resultats Jornada 9:

I aquí va el resum de la jornada que fa cada diumenge La Xarxa. Compte, que hi ha gols espectaculars:

FONT: La Xarxa

Pel que fa a altres equips principals de l'Europa, el B ha guanyat 1-3 al Guinardó i se situa líder del grup 17 de 4ª Catalana. El Juvenil va empatar a 0 amb el San Francisco i és sisè de la Divisó d'Honor amb 10 punts, a 6 del líder Barça. I el femení ha caigut 2-5 davant l'Espanyol B, i ara són cinquenes amb 9 punts, a només 1 de les tres colíders: L'Estartit, Espanyol B i Peñas Oscenses.