diumenge, 18 de desembre del 2016

Sabadell B 0 - Europa 0; virtuts i carències

Sabadell B i Europa no han vist porteria; els escapulats tanquen la pitjor volta golejadora en 53 anys a Tercera
(FOTO: Àngel Garreta / twitter CEEuropa)

L'Europa ha tancat el 2016 al camp del Sabadell B amb un empat sense gols que exemplifica perfectament la virtut i el drama que viu ara mateix l'equip gracienc. D'una banda, fermesa defensiva per aplaudir, amb 4 partits consecutius i 360 minuts sense encaixar que han permès sumar 8 dels últims 12 punts possibles (un balanç que probablement tots hauríem signat fa 4 setmanes). De l'altra, preocupant falta de gol d'un conjunt escapulat que tanca la primera volta amb només 11 gols marcats en 19 partits (0'57 gols per partit). Una dada que il·lustra el drama: el pitxitxi de la lliga Marc Mas porta ell sol 7 gols més que tot l'Europa junt... i la més demolidora? L'Europa ha completat la pitjor volta golejadora en les seves 53 temporades a Tercera...

Les notes positives del partit han estat el retorn del lesionat Èric Reverter (futbolista que ha d'aportar el desequilibri per banda que tant li està faltant a l'equip) i la xifra de 247 partits assolits avui pel capità Àlex Cano, que atrapa així Amorós en la quarta posició històrica de partits jugats en 109 anys de vida del club. La negativa, la cinquena groga de Fran Bea, que serà baixa en el primer partit de 2017: serà ja el cap de setmana del 7-8 de gener (a falta de la confirmació definitiva, el partit està estipulat ara mateix diumenge 8 de gener a les 16h). 

Un cop completada la jornada de diumenge, l'Europa acaba 2016 en la setzena plaça amb 19 punts. Els escapulats encara són en plaça de descens virtual, i tenen 2 punts de marge sobre el descens directe. 

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Ignasi Senabre en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial CE Sabadell

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 19ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports



FONT: BTV Esports